Noul E-Class Coupe by Prior Design reprezinta perfectiunea la superlativ

Noul E-Class Coupe by Prior Design reprezinta perfectiunea la superlativ
Sau, in alta ordine de idei, compania germana transforma recent-lansatul coupe din Stuttgart intr-un autoturism de vis.
Distribuie pe Facebook

Noul Mercedes E-Class Coupe nu mai are nevoie de nici o prezentare. Liniile sale atragatoare, formele elegante si atentia la detalii transforma acest automobil intr-o aparitie de neuitat, creatia constructorului din Stuttgart impresionand de asemenea si prin interiorul rafinat. Drept urmare, se poate spune cu usurinta ca recent-lansatul E-Class Coupe reprezinta unul din automobilele de vis ale acestui moment.

Noul Mercedes E-Class Coupe by Prior Design reprezinta perfectiunea la superlativ

Dar asta nu e indeajuns. Odata cu interventia celor de la Prior Design, acest sentiment pare sa fi fost amplificat. In plus, compania germana ne asigura ca la vederea acestei capodopere, bataile inimii o vor lua razna. Si tindem ii credem pe cuvant. Doar priveste la aceste imagini! Partea frontala a modelului din Stuttgart este acum dominata de un nou spoiler, prelungirea acestuia adaugand o doza extra de sportivitate. Lucrurile par a sta la fel si in partea din spate, acolo unde spoilerul este insotit de un difuzor de aer, in timp ce linia fluenta a portbagajului este continuata cu atentie de un eleron subtil. Din meniu nu lipsesc nici pragurile laterale, atingerea finala fiind insa adusa de un set de jante cu design unic.

Noul Mercedes E-Class Coupe by Prior Design reprezinta perfectiunea la superlativ

La final, in loc de incheiere, ne-am gandit ca ar fi cazul sa va mai indrumam inca o data catre galeria foto. Nu de alta, dar aceasta creatie reprezinta pur si simplu perfectiunea la superlativ.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mercedes E-Class Coupe by Prior Design - Galerie Foto
mai multe