Noul Hennessey HPE500 este un experiment esuat de 500 CP

Noul Hennessey HPE500 este un experiment esuat de 500 CP
Sa produci un pick-up cu motor de supercar poate fi o idee extrem de proasta, iar americanii de la Dodge cunosc cel mai bine acest aspect. Dar asta nu e tot. De parca modelul Ram SRT10 nu ar fi fost indeajuns de inutil, cei de la Hennessey planuiesc sa ne tortureze cu un experiment asemanator.
Distribuie pe Facebook

Botezata HPE500, cea mai noua creatie a tunerului texan ascunde sub aceasta denumire un Dodge Ram cu motor V8 de 5.7 litri care, multumita sfantului sistem de supraalimentare, produce undeva in jurul a 505 cai putere la 5.400 rpm. Performantele raman momentan un mister, insa este aproape inevitabil momentul in care acest experiment esuat si inutil va invita la o cursa in linie dreapta un supercar precum Nissan GT-R.

Pana a avea insa parte de o noua confruntare fara miza, americanii de la Hennessey ne anunta ca al lor HPE500 poate fi echipat optional si cu alte bunatati, precum suspensie, serpisori, jante premium incaltate cu pneuri de inalta performanta si nu numai. Practic, in echiparea standard, pick-up-ul celor de la Dodge pare sa fie livrat cu peste 500 cai putere si suspensie... stock.

La final, indiferent care este parerea ta cu privire la aceasta monstruoasa creatie, compania de tuning de peste Ocean planuieste sa te ispiteasca cu un video de introducere, din care burnout-urile nu lipsesc.

Noul Hennessey HPE500 este un experiment esuat de 500 CP



Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Mai 2011