Noul Hyundai Equus DUB Edition are o obsesie pentru... NEGRU!

Noul Hyundai Equus DUB Edition are o obsesie pentru... NEGRU!
Unii oameni chiar nu pot cadea la pace cu logo-ul Hyundai, insa sedanul Equus a pornit in drumul sau catre cucerirea coroanei limuzinelor de lux. Si, oricare ar fi sansele de reusita ale sedanului coreean, noul Hyundai Equus DUB Edition stie sa se faca remarcat!
Distribuie pe Facebook
Prin ce se diferentiaza insa noul Equus DUB Edition de versiunea standard? Pentru inceput, se poate spune ca modelul ce a luat nastere in urma colaborarii dintre Hyundai si DUB Magazine a facut o obsesie pentru nuanta de negru. Rezultatul final mai are inca de asteptat, insa atunci cand va opri in Las Vegas la SEMA Show 2010, noul Hyundai Equus DUB Edition se va remarca in special prin caroseria finisata in doua culori si jantele uriase, ce masoara 24 inci. Mai mult de atat, noul kit aerodinamic, grilele cu insertii de plasa, stopurile innegrite si geamurile fumurii vor contribui din plin la crearea unui aspect agresiv si elegant in acelasi timp.

Noul Hyundai Equus DUB Edition a facut o obsesie pentru... NEGRU!

Interiorul se anunta inca de pe-acum unul de lux, lista cu ingrediente principale incluzand accente de piele si velur, lumina ambientala, scaune sport si, nu in ultimul rand, sistem audio de inalta fidelitate.

Distribuie pe Facebook
mai multe