Noul Lambo Huracan de la Novitec Torado e o bestie sexy, dar periculoasa

Noul Lambo Huracan de la Novitec Torado e o bestie sexy, dar periculoasa
  • Cea mai noua creatie a germanilor de la Novitec Torado are la baza Lamborghini-ul Huracan
  • Supercarul italian s-a ales cu numeroase imbunatatiri, atat tehnice, cat si estetice
  • Motorul V10 de 5.2 litri a scapat complet neatins si dezvolta in continuare 610 cai putere
Distribuie pe Facebook

Sexy, atragator, plin de sex-appeal. Exista numeroase cuvinte pentru a descrie asa cum se cuvine cea mai noua creatie a germanilor de la Novitec Torado, insa nu te lasa pacalit de aparente. In ciuda calitatilor sale estetice, care te vor seduce pe loc, supercarul italian ramane in continuare o adevarata bestie a soselelor.

Exteriorul ce abunda in suprafete plate si angulare, interiorul inspirat de cabina unui avion de vanatoare sau performantele de varf, toate aceste detalii transforma noul Lamborghini Huracan LP610-4 intr-unul dintre cele mai impresionante autoturisme ale momentului.

Dar asta nu inseamna neaparat ca nu exista inca loc de imbunatatiri, specialistii Novitec Torado lucrand din greu pentru a veni cu o serie de modificari care sa impinga si mai mult supercarul italian catre limita superioada a perfectiunii. Modificari care vizeaza atat departamentul tehnic, cat si pe cel estetic.

Lamborghini Huracan by Novitec ToradoLamborghini Huracan by Novitec Torado

Fara nici un fel de alta introducere si / sau prezentare, tratamentul germanilor aduce un plus vizibil de agresivitate, prelungirile din fibra de carbon ce au luat cu asalt spoilerele fata si spate, respectiv pragurile laterale amplificand formele musculoase prin care se remarca taurul din Sant'Agata Bolognese.

Aceeasi fibra de carbon a fost utilizata, de asemenea, si la realizarea capotei portbagajului, dezirabilul material facandu-si simtita prezenta inclusiv la nivelul eleronului posterior sau ornamentelor proaspat aparute pe langa geamul pozitionat peste motorul V10.

Si daca tot veni vorba despre motorul V10, tinem sa precizam neaparat ca unitatea aspirata de 5.2 litri a scapat complet neatinsa. Drept urmare, proiectul Lamborghini Huracan LP610-4 by Novitec Torado dezvolta, asemeni versiunii standard, nici mai mult, nici mai putin de 610 cai putere.

Totusi, spre deosebire de oricare alt exemplar al supercarul italian, creatia germanilor se poate lauda cu jante forjate in combinatia 20 / 21 inch (fata / spate), cu suspensie ajustabila de tip coilover si, nu in ultimul rand, cu un cockpit personalizat dupa bunul plac al viitoriilor clienti.

Lamborghini Huracan by Novitec Torado

Lamborghini Huracan by Novitec Torado

Lamborghini Huracan by Novitec Torado

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Lamborghini Huracan by Novitec Torado
mai multe