Noul Lambo Huracan nu arata chiar atat de rau in negru mat...

Noul Lambo Huracan nu arata chiar atat de rau in negru mat...
  • Americanii de la GMG Racing ne incanta privirile cu un Lamborghini Huracan LP610-4 special modificat
  • Supercarul italian se remarca la exterior printr-o caroserie finisata in negru mat, plus alte imbunatatiri
  • Pe plat tehnic intalnim o noua evacuare, care aduce atat un plus de 25 CP, cat si un minus de 22.6 kg
Distribuie pe Facebook

... ba dimpotriva: supercarul italian pare pregatit pentru un rol principal in urmatoarea franciza Batman.

Despre Lamborghini-ul Huracan LP610-4 ti-am tot vorbit in ultima perioada de timp. Asadar, tindem sa credem nu mai este nevoie sa precizam inca o data ca supercarul italian gazduieste in compartimentul sau motor o unitate V10 de 5.2 litri si 610 cai putere.

Lamborghini Huracan LP610-4 in negru matLamborghini Huracan LP610-4 in negru mat

Lamborghini Huracan LP610-4 in negru mat

Sau, stim si noi, ca valorile maxime sunt livrate tuturor celor patru roti, prin intermediul unei transmisii cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, astfel ca primii 100 kilometri pe ora vin dupa numai 3.2 secunde - o imbunatatire notabila comparativ cu vechiul Gallardo.

Putem, in schimb, sa-ti reamitim cat de bine arata modelul companiei din Sant'Agata Bolognese. Mai ales la nivel de exterior, acolo unde formele proeminente si detaliile angulare isi dau intalnire pentru a crea unul dintre cele mai agresive design-uri ale momentului.

Daca mai adaugam in ecuatia data si o folie de culoare negru mat, ei bine... situatia se schimba radical: noul Lamborghini Huracan LP610-4 pare pregatit pentru un rol principal in urmatoarea franciza Batman. Mai degraba ca avion de vanatoare decat masina.

Surprizele nu se opresc insa aici, printre modificarile primite de supercarul italian strecurandu-se si un eleron marca Vorsteiner, respectiv o pereche de jante ADV.1 - carora li se alatura un set de arcuri Novitec, ce coboara garda la sol cu cativa centimetri.

Din punct de vedere tehnic, noutatile se limiteaza la un sistem de evacuare de inalta performanta care, ce-i drept, aduce atat un plus de 25 CP, cat si un minus de 22.6 kg. Asta pe langa sunetul redat in trei tonalitati diferite, in functie de modul de conducere pilotat ales - Strada, Sport sau Corsa.

Lamborghini Huracan LP610-4 in negru mat

Lamborghini Huracan LP610-4 in negru mat

Lamborghini Huracan LP610-4 in negru mat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze Lamborghini Huracan LP610-4 in negru mat
mai multe