Noul Lamborghini Gallardo de curse: Reiter LP560 GT3

Atunci cand vine vorba despre nume precum Ferrari si Lamborghini unii oameni, straini de fenomenul auto, pot cadea de acord asupra unui lucru foarte clar: ambele marci produc masini exotice, cu design agresiv si performante de neuitat. Motivele care ii fac pe aceeasi oameni sa ajunga la aceasta concluzie nu mai sunt de data aceasta la fel de comune.
Distribuie pe Facebook


Daca Ferrari isi echipeaza bolizii cu tehnologie de curse de ultima ora, Lamborghini, in cea mai mare parte, nu participa in competitiile motorsport.

Pentru asta, taurul italian ii are pe cei de la Reiter Engineering. Firma germana are in spate decenii de experinta in care a transformat masinile Lamborghini in bolizi de curse ce au repurtat numeroase succese. Reamintim numai clasa GT3 in care masinile Lamborghini preparate de Reiter au luat titluri peste tot in lume.

Ultima inovatie a nemtilor indragostiti de italience a iesit din faza de dezvoltare sub numele de Reiter LP560 GT3 si are la baza Gallardo LP560-4.

Racheta are in dotare un propulsor V10 de 5,2 litri, fiind conforma cu specificatiile cerute in GT3. Sasiul este din aluminiu si este placat cu fibra de carbon pentru a cobora greutatea pana la 1190 kg.

Si mai interesant este faptul ca designul bolidului poate fi imbunatatit dupa ce masina a fost deja construita pentru a concura in clasa superioara GT2.

Reiter vinde LP560 GT3 la pretul de 265.000 de euro, upgrade-ul pentru clasa GT2 urmand a fi realizat pentru inca 30.000 de euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Noul Lamborghini Gallardo de curse: Reiter LP560 GT3
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2009