Noul Leon ST Cupra viziteaza atelierul JE Design pentru un plus de CP si km/h

Noul Leon ST Cupra viziteaza atelierul JE Design pentru un plus de CP si km/h
  • JE Design ia la modificat noul SEAT Leon ST Cupra
  • Break-ul spaniol ofera acum un total de 350 CP si 440 Nm
  • Clientii au la dispozitie inclusiv cateva modificari vizuale
Distribuie pe Facebook

Proaspat lansatul break spaniol de clasa compacta ofera acum un total de 350 de cai putere, viteza maxima urcand astfel pana la pragul celor 280 de kilometri pe ora.

SEAT a reusit sa ia prin surprindere intreaga planeta la inceputul acestui an, atunci cand a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noului Leon ST Cupra.

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva intre 3 si 15 martie, break-ul spaniol de clasa compacta este pus in miscare de un 2.0 turbo capabil sa ofere pana la 280 CP si are nevoie de numai sase secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h in versiunea de top.

Vestile bune nu se sfarsesc insa aici, cei care au apucat sa puna mana pe un exemplar al modelului cu pricina avand acum la dispozitie inclusiv un pachet de tuning pentru o doza extra de performanta.

SEAT Leon ST Cupra de la JE DesignSEAT Leon ST Cupra de la JE Design

Intr-o alta ordine de idei, germanii de la JE Design ofera in schimbul sumei de 2.299 euro un plus de 70 de cai putere, cei 350 CP si 440 Nm rezultati in urma resoftarii unitatii de control promitand sa impinga acul vitezometrului pana la pragul celor 280 de kilometri pe ora.

Pentru cei care inca mai au bani de cheltuit, aceiasi specialisti ai celebrei companii din Leingarten recomanda si instalarea unui sistem de evacuare (2.499 euro), cu un sunet pe masura cifrelor si numerelor anterior mentionate.

Adaugam in meniu si suspensia KW (2.299 euro) care coboara garda la sol a sasiului DDC cu pana la 45 de milimetri, iar efectul este garantat: nu va exista nici o singura privire care sa nu se lase atrasa de prezenta scenica a noului SEAT Leon ST Cupra de la JE Design.

Mai ales exemplarul cu pricina a fost echipat si cu kitul aerodinamic - disponibil in schimbul unei sume de 4.879 euro, inspirat de varianta de curse a modelului spaniol de clasa compacta, respectiv jantele de 19 inch si 2.052 euro.

SEAT Leon ST Cupra de la JE Design

SEAT Leon ST Cupra de la JE Design

SEAT Leon ST Cupra de la JE Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze SEAT Leon ST Cupra de la JE Design
mai multe