Noul Lexus IS primeste tratamentul Toyota Racing Development

Noul Lexus IS primeste tratamentul Toyota Racing Development
Nu exista nici un fel de dubiu. Noul Lexus IS - in special in versiunea F Sport, este unul dintre cele mai dramatice automobile de pe piata, insa cei care viseaza si la mai mult dramatism vizual au acum o prima solutie la indemana: tratamentul TRD (Toyota Racing Development).
Distribuie pe Facebook

Cu un aspect stilistic mai dramatic ca oricand, noul Lexus IS reuseste sa se faca remarcat inca de la prima sa aparitie, o situatie care se datoreaza in special multitudinii de linii agresive si unghiuri ascutite ce dau nastere designului exterior al automobilului japonez.

Cei care viseaza insa si la mai mult dramatism vizual au acum la dispozitie tratamentul TRD (Toyota Racing Development), tratament ce aduce cu sine o prelungire subtila la nivelul spoilerului fata, praguri laterale dintre cele mai pronuntate, dar si un difuzor spate de dimensiuni mai mult decat generoase, ce vine la pachet impreuna cu un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament.

Lexus IS by TRD

Si asta nu e tot. Atunci cand este servit in compania pachetului TRD (Toyota Racing Development), noul Lexus IS mai iese in evidenta si printr-un set de jante pe 19 inci, acompaniat de o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri.

Cei interesati de acest tratament vor fi nevoiti sa scoata din buzunar undeva in jurul a 9.500 de euro, insa asta daca si numai daca pachetul TRD (Toyota Racing Development) pentru noul Lexus IS va depasi vreodata granitele nipone si va fi lansat si pe taramurile Batranului Continent - ceea ce este destul de putin posibil sa se intample, din pacate.

Lexus IS by TRD

Distribuie pe Facebook
mai multe