Noul Mansory S63 AMG Coupe e definitia excesului in tuning

Noul Mansory S63 AMG Coupe e definitia excesului in tuning
  • Mansory completeaza lista cu bunatati destinate noului Mercedes S63 AMG Coupe
  • Tunerul german ofera acum inclusiv un pachet de performanta capabil sa livreze 900 CP
  • Clientii au in continuare la dispozitie si numeroase imbunatatiri de ordin vizual
Distribuie pe Facebook

Iar dovada stau nu doar cei 900 de cai putere indesati in compartimentul motor, ci si pachetul aerodinamic ce sporeste latimea caroseriei cu aproximativ 50 de milimetri.

Cauti o masina care sa imbine cu succes eleganta cu sportivitatea si luxul cu performanta? Noul Mercedes S63 AMG pare sa reprezinte automobilul perfect din acest punct de vedere.

Nu insa atat in versiunea standard, cat in varianta Mansory, acolo unde cei 585 de cai putere din dotarea propulsorului V8 ascuns sub capota s-au inmultit pana la 900 CP.

Noul Mercedes S63 AMG Coupe by MansoryNoul Mercedes S63 AMG Coupe by Mansory

Noul Mercedes S63 AMG Coupe by Mansory

Sau, daca vrei, suficient pentru ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sa coboare sub pragul celor 3.5 secunde, iar acul vitezometrului sa depaseasca 300 km/h.

Nici imbunatatirile de ordin estetic nu se lasa insa mai prejos, pachetul aerodinamic ce sporeste latimea caroseriei cu aproximativ 50 de milimetri reprezentand de departe atractia principala.

Pe langa spoilerele fata si spate agresiv stilizate, respectiv extensiile supradimensionate atasate aripilor laterale, acelasi departament exterior ne mai intampina si cu o pereche de jante pe 22 inch.

In ceea ce priveste meniul interior, acesta include tapiterie in doua culori, cusaturi contrastante, plus ornamente din fibra de carbon pentru volanul sport in trei spite, panoul de bord ultra-modern si fetele usilor.

Din pacate, nu la fel de multe putem spune si despre pretul modificarilor operate de specialistii Mansory, oficialii tunerului german anuntand in schimb ca posesorii noului Mercedes S63 AMG Coupe pot opta si pentru alte accesorii - precum pachetul de performanta M720 de 720 CP, care ar trebui sa reprezinte alegerea ideala pentru cei care nu au nevoie de cei 900 de cai putere anterior mentionati.

Noul Mercedes S63 AMG Coupe by Mansory

Noul Mercedes S63 AMG Coupe by Mansory

Noul Mercedes S63 AMG Coupe by Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Noul Mercedes S63 AMG Coupe by Mansory
mai multe