Noul Mercedes C63 AMG Coupe primeste primul pachet de tuning din viata sa

Noul Mercedes C63 AMG Coupe primeste primul pachet de tuning din viata sa
Poate ca recent-lansatul Mercedes C63 AMG Coupe se bucura si de o versiune mult mai extrema - botezata Black Series insa, fie vorba intre noi, nici modelul standard nu dezamageste prin performantele sale. Cu toate acestea, lucrurile se schimba radical atunci cand intervin specialistii de la Domanig.
Distribuie pe Facebook
Pe scurt, situatia sta in felul urmator. In versiunea standard, noul Mercedes C63 AMG Coupe este propulsat de un motor V8 de 6.3 litri, ce dezvolta pana la 487 cai putere. Din fericire, devoratorii de automobile vulgare au la dispozitie si o varianta extrema, botezata Black Series, sub capota caruia se ascunde acelasi V8 de 6.3 litri - modificat insa pentru a livra celui aflat la volan nu mai putin de 517 cai putere.

Noul Mercedes C63 AMG Coupe primeste primul tuning din viata sa

Cu toate acestea, se pare ca inca exista loc de imbunatatiri. Mai exact, posesorii recent-lansatului Mercedes C63 AMG Coupe pot apela acum la specialistii de la Domanig pentru un plus binevenit de putere. Drept urmare, in urma tratamentului suferit, ce include optimizarea unitatii de control si operarea altor modificari tinute secret pana la acest moment, propulsorul in opt cilindri dezvolta undeva in jurul a 525 CP - indeajuns pentru ca acul vitezometrului sa doboare bariera celor 300 de kilometri pe ora.

Noul Mercedes C63 AMG Coupe primeste primul tuning din viata sa

De asemenea, lista cu modificari nu se opreste aici, ci continua cu noul pachet estetic. Intr-o alta ordine de idei, asta inseamna ca ultima creatie a celor de la Domanig se bucura si de prezenta unui kit aerodinamic subtil, compus din prelungire pentru spoilerul fata, difuzor de aer pentru spoilerul spate - ambele realizate din fibra de carbon, respectiv plafon finisat in negru. Meniul este completat de suspensia mai joasa si jantele pe 20 inci, rezultatul final fiind un Mercedes C63 AMG Coupe care va atrage, cu siguranta, numeroase priviri. Desi, cel mai probabil, din peisaj nu vor lipsi nici criticile.

Noul Mercedes C63 AMG Coupe primeste primul tuning din viata sa

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes C63 AMG Coupe by Domanig
mai multe