Noul Mercedes CLA45 AMG trece pe la Brabus, se alege cu 400 CP si 500 Nm

  • Brabus isi trece numele pe lista companiilor ce au modificat noul Mercedes CLA45 AMG
  • Meniul germanilor include cateva modificari estetice, plus un total de 400 CP si 500 Nm
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h coboara la 4.2 secunde, viteza maxima urca la 270 km/h
Distribuie pe Facebook

Chiar daca este cel mai puternic automobil din segmentul sau, noul Mercedes CLA45 AMG face ce face si tot ajunge pe mana companiilor de tuning pentru un plus de putere si performanta.

2.0 turbo de 360 cai putere si 4.6 secunde pentru 0 - 100 km/h. Cu astfel de cifre si valori inscrise in fisa cu specificatii tehnice, noul Mercedes CLA45 AMG le rade in fata competitorilor sai. Si totusi, in cazul in care exista vreun singur posesor nemultumit de performantele sedanului compact din Affalterbach, solutii de crestere a acestora exista cu nemiluita. Fara nici un fel de exagerare.

Mercedes CLA45 AMG by Brabus

Asadar, printre companiile care s-au incumetat sa imbunatateasca noul Mercedes CLA45 AMG se numara acum si germanii de la Brabus, specialistii tunerului din Bottrop pregatind numeroase imbunatatiri tehnice si estetice pentru sedanul compact din Affalterbach. Optimizarea unitatii de control a motorizarii supraalimentate in patru cilindri reprezinta de departe atractia principale.

Mercedes CLA45 AMG by Brabus

Iar motivele sunt lesne de inteles: multumita tratamentului Brabus PowerXtra B45, modelul Mercedes CLA45 AMG se poate lauda cu prezenta sub capota a 400 de cai putere si 500 de Newton-Metri. Rezultatul? Ei bine, acceleratia de la 0 la 100 km/h coboara cu 0.4 secunde, de la 4.6 la 4.2 secunde, sedanul compact din Affalterbach fiind capabil, mai nou, si de o viteza maxima de 270 kilometri pe ora.

Mercedes CLA45 AMG by Brabus

Vestile bune nu se opresc insa aici. Pe langa surplusul de 40 CP si 50 Nm, specialistii din cadrul companiei de tuning germani mai ofera si un set de elemente aerodinamice - precum cele doua eleroane posterioare de exemplu, dar si o pereche de jante pe 19 inci, livrate in compania unor anvelope ce vin in dimensiunea 235/35 R19.

Mercedes CLA45 AMG by Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes CLA45 AMG by Brabus
mai multe