Noul Opel Grandland X a primit primul sau pachet de tuning. Nemtii de la Irmscher au fost foarte darnici

Noul Opel Grandland X a primit primul sau pachet de tuning. Nemtii de la Irmscher au fost foarte darnici
  • Noul Grandland X a primit un pachet de tuning de la Irmscher
  • Aspectul general nu a suferit modificari majore
  • Puterea motoarelor a crescut cu 25 de cai
Distribuie pe Facebook

Opel-ul Grandland X a intrat in atelierele celor de la Irmscher pentru a primi primul sau pachet de tuning. Acesta include mai multe elemente de caroserie, cateva imbunatatiri aduse interiorului, dar si o crestere a puterii motorului.

In cei aproape 50 de ani de activitate, nemtii de la Irmscher au dezvoltat o gramada de pachete de tuning, pentru fel de fel de modele. De la masini clasice sau muscle car-uri americane si pana la produsele conationalilor de la Opel.

Cel mai recent proiect este bazat pe noul Grandland X, crossover-ul pe care brand-ul din Russelsheim l-a prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Specialistii Irmscher nu au vrut sa-i schimbe prea mult infatisarea, ci doar sa-i accentueze putin caracterul agresiv.

Opel Grandland X by Irmscher

Pentru asta au folosit o noua grila frontala care poate fi comandata cu sau fara sigla constructorului, praguri noi cu finisaj negru mat, o protectie din acelasi material pentru partea dorsala si mai multe seturi de jante cu design special si dimensiuni diferite: 17, 19 sau 20 de inch.

Habitaclul nu a fost lasat de izbeliste, astfel ca regasim acum aici materiale mai calitative, tapiterii noi din piele si desigur, ornamente din otel inoxidabil pentru praguri, un detaliu foarte des intalnit in cazul SUV-urilor.

Opel Grandland X by Irmscher

Nemtii propun cateva imbunatatiri si pentru propulsoarele noului Opel Grandland X, a caror putere a crescut cu 25 de cai. Astfel, unitatea de 1.2 litri pe benzina dezvolta acum 155 de cai putere, iar diesel-ul de 1.6 litri se lauda cu 145 de cai.

Totodata, crossover-ul brand-ului din Russelsheim are si o postura mult mai agresiva, multumita noii suspensii sport care coboara garda la sol cu pana la 30 de milimetri.

Opel Grandland X by Irmscher

Iti reamintim ca acest model este disponibil si in Romania. Cel mai accesibil Grandland X pleaca de la 18.700 de euro si propune inca din standard lumini de zi si stopuri cu tehnologie LED, instalatie de climatizare cu filtru de particule, tempomat inteligent si diferite sisteme de asistenta. In aceasta ultima categorie intra cel de recunoastere a indicatoarelor rutiere si avertizarea privind parasirea benzii de circulatie.

Distribuie pe Facebook
mai multe