Noul Panzani Vintage GT este un infricosator Jaguar S Type R

Intotdeauna este o placere sa admiri un tuning agresiv, ba chiar extrem, insa in cazul de fata putem afirma cu usurinta ca lucrurile au luat-o razna. Sau, altfel spus, nu asa se trateaza un lord britanic precum Jaguar S Type R.
Distribuie pe Facebook

Inlocuit recent (bine, nu chiar recent) de mult-mai-grozavul XF, clasicul Jaguar S Type a cazut acum pe mainile celor de la Panzani Design, un renumit coachbuilder din Florenta cu o experienta de aproximativ 50 de ani. Ce a urmat pentru eleganta felina britanica, este greu de anticipat pentru oricine...

Noul Panzani Vintage GT este un infricosator Jaguar S Type R

Botezata Vintage GT, noua creatie a italienilor va semana teama in jurul sau inca de la prima aparitie. Si, indiferent ca vei iubi acest S Type R extrem sau il vei uri din tot sufletul, un lucru este cert - Jaguar-ul nostru nu poate trece neobservat. Iar de acest lucru se face vinovat un musculos wide-body kit, ce adauga alti 100 milimetri la latimea limuzinei britanice. Tot 100 milimetri masoara si fiecare dintre cele doua tips-uri ale sistemului de evacuare, montat acum central, aspectul vulgar fiind amplificat si de jantele uriase - 10 x 20 inci pe fata si 12 x 20-inci pe spate, incaltate cu pneuri 255/35R20, respectiv 305/30R20.

Noul Panzani Vintage GT este un infricosator Jaguar S Type R

Iar asta nu e tot. Modificarile exterioare continua cu nuanta mata a caroseriei, acompaniata cu succes de componentele realizate din fibra de carbon. In plus, un nou spoiler si-a facut aparitia in partea din fata, partea din spate se bucura acum de prezenta unui difuzor colosal, LED-urile nu lipsesc din pachet, iar suspensia a fost coborata cu pana la 40 milimetri. In ceea ce priveste interiorul, extremul Panzani Vintage GT se lauda cu insertii de piele, accente de Alcantara si cusaturi constraste in forma de carouri.

Noul Panzani Vintage GT este un infricosator Jaguar S Type R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Panzani Vintage GT
mai multe