Noul Project Kahn TR8 este un Audi R8 in miniatura

Noul Project Kahn TR8 este un Audi R8 in miniatura
Ideea de a transforma actualul Audi TT intr-un mini-R8 nu este tocmai noua, iar rezultatele obtinute pana acum nu pot fi considerate intocmai... imbucuratoare. Chiar si asa, aceste mici detalii nu l-au oprit pe Afzal Kahn din a coace ceva special.
Distribuie pe Facebook

Botezata TR8, cea mai noua creatie a celor de la Project Kahn isi dezvaluie intregile secrete inca din denumire. Proiectul companiei britanice ascunde modificari precum spoilere fata si spate a la Audi R8, panourile laterale imbogatind lista cu elemente necesare pentru ca publicul sa-ti confunde micul TT cu impresionantul supercar din Ingolstadt. Lista cu bunatati continua cu o prelungire pentru partea frontala finisata intr-un argintiu contrastant, meniul fiind completat cu succes de aparitia unui eleron pentru portbagaj si a unui sistem de evacuare cu patru tobe de esapament.

Noul Project Kahn TR8 este un Audi R8 in miniatura

Intr-un final, noul Audi TR8 a primit si o pereche de jante RSV pe 20 inci, plus un set de arcuri sport, britanicii de la Project Kahn fiind gata sa intervina, la nevoie, si asupra interiorului. Modificarile mecanice lipsesc cu desavarsire, asadar nu avem de-a face cu nici un motor V8 sau V10 sub capota.

Noul Project Kahn TR8 este un Audi R8 in miniatura Noul Project Kahn TR8 este un Audi R8 in miniatura


Distribuie pe Facebook
mai multe