Noul Shelby Super Snake 2015 ofera mai multa putere, mai multa performanta

Noul Shelby Super Snake 2015 ofera mai multa putere, mai multa performanta
  • Shelby publica primele detalii si fotografii ale noului Super Snake 2015
  • Muscle car-ul american ofera acum un V8 supraalimentat cu 750 de cai putere
  • Numeroase imbunatatiri au fost operate si la nivelul pachetului vizual
Distribuie pe Facebook

Pentru ca mai mult este intotdeauna raspunsul pe care vrei sa il primesti. Mai ales atunci cand vine vorba despre un muscle car american.

Ajuns la generatia cu numarul sase, Ford-ul Mustang poate fi acum comandat in trei versiuni diferite de motorizare. Pe langa deja traditionalele V6 de 3.7 litri si V8 de 5.0 litri - ambele aspirate natural, clientii mai pot opta si pentru o varianta 2.3 Turbo in patru cilindri - prima din ultimele aproximativ doua decenii.

Dar stai, asta nu e tot! Daca nici una dintre optiunile enumerate anterior nu te multumeste pe deplin, sa stii ca nu te retine absolut nimeni din a arunca o privire si in curtea tunerilor de la Shelby. Care, intamplator sau nu, tocmai au publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noului Super Snake 2015.

Shelby Super Snake 2015

Shelby Super Snake 2015Shelby Super Snake 2015

Avand la baza ultima generatie a Ford-ului Mustang GT, impresionanta creatie a companiei americane gazduieste in compartimentul motor - alaturi de unitatea V8 cu capacitate cilindri de cinci litri, un sistem de supraalimentare cu compresor mecanic de la Whipple sau Kenne Bell, ce urca puterea maxima pana la 750 CP.

Pentru prima oara in cariera sa, Shelby-ul Super Snake poate fi comandat si intr-o varianta automata (apropo, versiune dotata cu o cutie de viteze manuala nu a disparut nicaieri), pachetul tehnic incheindu-se in cele din urma cu nelipsitele upgrade-uri destinate suspensiei, respectiv sistemului de franare.

In ceea ce priveste departamentul estetic, impresionanta creatie a companiei americane se remarca in special prin elementele aerodinamice realizate din fibra de carbon - vezi prelungirile spoilerelor sau ale pragurilor, insa nu vor trece neobservate nici jantele forjate cu design in cinci spite duble si dimensiuni de 20 inch.

Agresivitatea debordanta ce caracterizeaza meniul exterior se regaseste si la nivel interior, acolo unde lista cu bunatati include volan sport si scaune cu suport lateral marit, plus ceasuri de bord aditionale si praguri decorate cu logo-ul Shelby. Asta, bineinteles, pe langa pielea in doua culori cusuta cu ata contrastanta.

Productia noului Super Snake va fi limitata la 300 de exemplare (cel putin daca vine vorba despre modelul 2015), fiecare dintre acestea avand un pret de pornire de 49.995 de dolari. Pret care, dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, nu include si costul Ford-ului Mustang GT aflat la baza...

Shelby Super Snake 2015

Shelby Super Snake 2015

Shelby Super Snake 2015

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Shelby Super Snake 2015
mai multe