Noul SUV de la Lamborghini a ajuns deja pe mana tunerilor. Cum arata dupa ce a iesit din atelierele rusilor de la TopCar

Noul SUV de la Lamborghini a ajuns deja pe mana tunerilor. Cum arata dupa ce a iesit din atelierele rusilor de la TopCar
  • Rusii de la TopCar au tunat deja un Lamborghini Urus
  • SUV-ul italian a primit mai multe modificari estetice
  • Din punct de vedere tehnice a ramas stock
Distribuie pe Facebook

Un proprietar de Lamborghini Urus si-a dat deja SUV-ul de peste 200.000 de euro pe mana rusilor de la TopCar. Pachetul de tuning include mai multe modificari estetice, inclusiv o capota custom care este cireasa de pe tort.

Nu mai este nicio noutate ca SUV-urile au evoluat. Daca la inceput erau doar niste masini cu garda mai inalta la sol, tractiune integrala si alte cateva caracteristici care le faceau perfecte pentru off-road, in ziua de azi SUV-urile pot rivaliza pe asfalt chiar si cu supercar-uri pur-sange.

Noul Lamborghini Urus este exemplul perfect. Modelul italienilor este printre putinele SUV-uri care pot depasi 300 de km/h, multumita in mare parte propulsorului V8 twin-turbo de 4.0 litri de sub capota. Acesta dezvolta 650 de cai putere la 6.000 de rotatii pe minut si 850 Nm cuplu intre 2.250 si 4.500 rpm.

Lamborghini Urus de la TopCar

Desi cantareste 2.200 de kilograme, Urus atinge 100 de km/h in doar 3.6 secunde si ajunge la 200 de km/h in 12.8 secunde. Viteza maxima? 305 km/h.

Toate aceste performante sunt completate de un design exterior specific Lamborghini, cu linii angulare, faruri si stopuri inguste, jante supradimensionate si elemente aerodinamice intalnite in mod normal pe un supercar. Intr-un cuvant, agresiv.

Lamborghini Urus de la TopCar

Dar masina din imagini este si mai si. Asta pentru ca a trecut pe la rusii de la TopCar, de la care a primit mai multe modificari estetice. Printre acestea se numara spoilere redesenate, jante si mai mari, difuzor de aer nou, prize de aer suplimentare, o noua aripa spate, praguri si o capota...mai speciala.

Lamborghini Urus de la TopCar

De fapt, acest element de caroserie este piesa de rezistenta a intregului pachet de tuning, potrivit rusilor de la TopCar. Aceasta este confectionata din fibra de carbon, la fel ca si celelalte elemente aerodinamice de altfel, insa pe interior are un design special si o "captuseala" din fibra de carbon intarita cu Kevlar.

Lamborghini Urus de la TopCar

Cel de-al doilea SUV al italienilor de la Lamborghini a debutat pe 4 decembrie 2017 iar productia a inceput in februarie 2018. Cateva exemplare au putut fi zarite si pe strazile din Romania, chiar daca pretul de achizitie este unul destul de piperat.

Lamborghini Urus de la TopCar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Lamborghini Urus de la TopCar
mai multe