Novitec Torado retuseaza Lamborghini-ul Aventador Roadster

Novitec Torado retuseaza Lamborghini-ul Aventador Roadster
  • Cel mai nou proiect Novitec Torado are la baza Lamborghini-ul Aventador Roadster
  • Meniul vizual include un kit aerodinamic din carbon si jante pe 20 / 21 inch
  • Imbunatatirile tehnice se rezuma la un plus de 28 CP si suspensie ajustabila
Distribuie pe Facebook

Nimeni nu poate contesta performantele sau agresivitatea noului Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster, insa exista in continuare cateva aspecte care pot fi imbunatatite la supercarul italian. Sau cel putin aceasta-i parerea germanilor de la Novitec Torado...

Avand la baza modelul Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster, cel mai nou proiect al germanilor de la Novitec Torado iese in evidenta printr-o doza considerabila de agresivitate, supercarul italian impresionand acum in special prin kitul aerodinamic realizat din fibra de carbon.

Pe langa prelungirile proeminente atasate atat spoilerelor fata / spate, cat si pragurilor laterale, respectiv eleronul supradimensionat destinat capotei motorului, lista cu modificari exterioare mai include si o pereche de jante forjate in cinci spite duble, pe 20 si 21 inch (fata / spate).

Lamborghini Aventador Roadster by Novitec Torado

Lamborghini Aventador Roadster by Novitec ToradoLamborghini Aventador Roadster by Novitec Torado

In ceea ce priveste aspectul interior, oficialii companiei de tuning din Bayern anunta numeroase elemente sinonime cu sportivitatea absoluta, accentele de alcantara si ornamentele realizate din fibra de carbon fiind cele mai reprezentative detalii in acest sens.

Referitor la departamentul tehnic, programul germanilor de la Novitec Torado pentru modelul Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster se limiteaza la o simpla optimizare a unitatii de control, plus o suspensie ajustabila semnata KW Automotive.

Performantele rezultate in urma acestui tratament - sinonim cu 728 CP si 709 Nm, nu au fost dezvaluite pana la acest moment, drept pentru care reamintim ca versiunea standard reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h aproximativ fix trei secunde.

Viteza maxima de 350 kilometri pe ora si consumul mediu de carburant de 16.0 litri la 100 kilometri completeaza fisa cu specificatii tehnice a supercarului italian - disponibil la vanzare in schimbul unei sume nete de 300.000 de euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Lamborghini Aventador Roadster by Novitec Torado
mai multe