Nu are motor de opt litri, dar e la fel de puternic ca un Bugatti

Nu are motor de opt litri, dar e la fel de puternic ca un Bugatti
  • A fost lansat un nou pachet de tuning pentru Mercedes S63 AMG
  • Germanii de la Posaidon ofera un meniu cu pana la 1.020 CP
  • Sprintul pana la 100 km/h va tine acum mai putin de trei secunde
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu se grabeste sa o arate, acest Mercedes S63 AMG ascunde sub capota o herghelie formata din putin peste 1.000 CP.

Cu toate ca ii lipsesc cele mai multe dintre inscriptiile specifice, nu ai nevoie decat de doua - maxim trei secunde - pentru a realiza ca acest Mercedes S-Class Cabrio face parte din faimoasa serie comercializata sub indicativul 63 AMG.

Spoilerele agresiv stilizate, jantele in zece spite si evacuarea cvadrupla scot imediat din anonimat automobilul companiei germane, ajutate la randul lor atat de sunetul motorului cu opt cilindri in V, cat si de discurile de franare carbon-ceramice.

Il vezi, il admiri, ti-aduci aminte ca vine cu 585 de cai putere in compartimentul motor si treci imediat mai departe, fara a lua in calcul ca acest exemplar ar fi putut suferi mai multe modificari la nivelului propulsorului de 5.5 litri.

Lucru care s-a si intamplat, de altfel, motorul cu opt cilindri in V si doua turbine primind absolut toate imbunatatirile necesare - inclusiv un nou sistem de supraalimentare, producerii unor valori maxime demne de Bugatti Veyron.

Mai precis, chiar daca nu se grabeste sa o arate, acest Mercedes S63 AMG ascunde acum sub capota o herghelie formata din 1.020 CP, in timp ce cuplul motor a sarit la 1.400 Nm (unde a si fost limitat, dupa spusele celor de la Posaidon).

Despre o posibila ranforsare a cutiei de viteze nu exista niciun fel de informatie oficiala, compania germana de tuning preferand sa anunte noile performante ale masinii, respectiv un timp mai mic de trei secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h.

Asa cum era de asteptat, viteza de top depaseste de-aceasta data 250 km/h, anumite voci sustinand ca decapotabila producatorului din Stuttgart este - cel putin in linie dreapta, la fel de rapida precum un Lamborghini Aventador.

Mercedes S63 Cabrio cu 1020 CP

Mercedes S63 Cabrio cu 1020 CP

Mercedes S63 Cabrio cu 1020 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes S63 Cabrio cu 1020 CP
mai multe