Nu au mai rezistat tentatiei. Americanii au modificat noua masina de 1.500 CP de la Bugatti!

Nu au mai rezistat tentatiei. Americanii au modificat noua masina de 1.500 CP de la Bugatti!
  • Primul tuning pentru noul Bugatti Chiron vine de la Forgiato
  • Americanii anunta un set de jante cu design in cinci spite duble
  • Modelul din Molsheim ofera in standard incaltari pe 20 / 21 inch
Distribuie pe Facebook

In versiunea standard, automobilul companiei din Molsheim are nevoie de numai 2.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

La mai bine de 18 luni de la premiera sa publica, celebrata cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Geneva in primavara anului 2016, noul Bugatti Chiron se poate lauda cu un prim pachet de tuning.

Nu este insa vorba chiar despre un pachet de tuning in adevaratul sens al cuvantului, atat caroseria din fibra de carbon, cat si motorul de 1.500 CP al modelului din Molsheim scapand complet neatinse.

De altfel, nici interiorul in doua locuri - care isi intampina pasagerii alaturi de piele fina, fibra de carbon si, totodata, cusaturi contrastante, nu a primit niciun fel de imbunatatire, majora ori minora.

Singurele elemente care au avut "de suferit" de pe urma lansarii primului pachet de tuning pentru noul Bugatti Chiron sunt jantele in cinci spite duble ce insotesc peste tot modelul de 1.500 CP din Molsheim.

In locul acestora regasim acum un set de incaltari din seria Tecnica de la Forgiato, care prezinta o configuratie similara exemplarului modificat - o configuratie ce implica nuante de negru si argintiu, mai exact.

Americanii nu au facut niciun fel de precizare cu privire la dimensiunile jantelor instalate pe noul Bugatti Chiron, insa de pe site-ul companiei aflam ca acestea sunt disponibile in diametrul de 20, 21 si 22 inch.

Cat despre incaltarile originale ale modelului de 1.500 CP din Molsheim, discutam despre dimensiuni de 20 (fata) si 21 inch (spate), cu anvelope de 285 / 30 (pe puntea fata) si 355 / 25 (pe puntea spate).

Bugatti Chiron cu jante Forgiato

Bugatti Chiron cu jante Forgiato

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2017