Nu au mai stat dupa BMW. Au scos sculele din sertar si au construit singuri masina care nu exista

Nu au mai stat dupa BMW. Au scos sculele din sertar si au construit singuri masina care nu exista
  • Primul BMW M2 Cabrio vine la o companie de tuning din Germania
  • Motorul N55 a fost insa modificat pentru o putere maxima de 428 CP
  • Automobilul are inclusiv cutia, exteriorul si interiorul lui M2 Coupe
Distribuie pe Facebook

Automobilul este momentan unic in lume, insa situatia s-ar putea schimba in urmatoarea perioada de timp.

Contrar informatiilor care au luat cu asalt internetul, BMW nu lasa deloc impresia ca ar avea de gand sa lanseze pe piata inclusiv o versiune decapotabila a compactei M2.

A facut-o insa o companie germana de tuning, care a instalat pe un banal Seria 2 Convertible atat motorul N55 cu sase cilindri in linie, cat si cutia DKG cu sapte trepte de viteza.

BMW M2 Cabrio

BMW M2 Cabrio

BMW M2 Cabrio

De la un BMW M2 Coupe au fost imprumutate, de altfel, si puntile fata / spate, diferentialul activ sau interiorul din piele neagra cusuta cu ata contrastanta, de culoare albastra.

Similaritatile continua la nivel de exterior, acolo unde respectivul Seria 2 Convertible s-a ales atat cu spoilerele, cat si cu pragurile sportivei bavareze de clasa compacta.

In schimb, capota motorului provine de la varianta BMW M4 GTS, in timp ce jantele din aliaj sunt noi-noute si prezinta o configuratie cu anvelope Michelin PS4 de pana la 305/25/21.

O alta diferenta intre acest "M2" Convertible si modelul cu plafon fix este data de specificatiile tehnice ale unitatii N55, valorile maxime totalizand in cazul de fata 428 CP si 600 Nm.

Vorbim astfel despre cifre si numere superioare inclusiv celor caracteristice proaspat lansatului M2 Competition, pe care BMW il vinde alaturi de 410 CP si aproximativ 550 Nm.

La final, despre proiectul companiei Lightweight mai trebuie spus si ca a primit un sasiu Bilstein clubsport, plus mai multe ornamente realizate din alcantara si fibra de carbon.

BMW M2 Cabrio

BMW M2 Cabrio

BMW M2 Cabrio

BMW M2 Cabrio

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze BMW M2 Cabrio
mai multe