Nu au mai stat dupa BMW. Au scos sculele din sertar si au construit singuri masina care nu exista

Nu au mai stat dupa BMW. Au scos sculele din sertar si au construit singuri masina care nu exista
  • Nu au mai stat dupa BMW
  • Au scos sculele din sertar si au construit singuri masina care nu exista
Distribuie pe Facebook

Punctul principal de atractie? Motorul V8 cu doua turbine si cel putin 630 de cai.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape trei ani, primul BMW X7 se vinde la momentul de fata in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta M50i - capabila sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 4.7 secunde, conform companiei producatoare.

Acesta este - de altfel, si varful gamei proiectate special pentru a concura impotriva unor masini precum Mercedes GLS si Cadillac Escalade, un X7 M iesind definitiv din calculele marcii.

Din fericire, o alternativa la versiunea pe care BMW nu are de gand sa o vanda publicului larg vine de la Alpina. Cealalta varianta poarta semnatura specialistilor Dahler si cuprinde inclusiv un motor V8 cu doua turbine - de 4.4 litri, plus 630 sau, pe viitor, 646 de cai putere, potrivit primelor informatii si detalii.

Timpul necesar rezolvarii problemei 0 - 100 de kilometri pe ora nu reprezinta decat un mister, insa este de asteptat ca respectiva masina sa o faca in, de ce nu, cel mult patru secunde.

Exceptand tratamentul anterior mentionat, acelasi BMW X7 M50i a mai primit si un modul capabil sa coboare garda la sol cu cateva zeci de milimetri, dar si o evacuare cu valve controlabile. Din peisaj nu lipsesc - de asemenea, nici jantele din aliaj cu diametrul de 23 de inch ori vitezometrul gradat pana la 330 km/h.

BMW X7 de la Dahler

BMW X7 de la Dahler

BMW X7 de la Dahler

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze BMW X7 de la Dahler
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2021