Nu au stiut ce sa aleaga dintre RS6 si RS7, asa ca le-au modificat pe amandoua.

  • Cel mai nou tuning pentru RS6 vine de la Wheelsandmore
  • Nemtii au luat la modificat inclusiv versiunea RS7
  • Ambele modele Audi dispun de upgrade-uri vizuale si mecanice
Distribuie pe Facebook

Impreuna, cele doua automobile de inalta performanta ale companiei Audi dezvolta acum o putere maxima care depaseste... 1.600 CP.

Pusa in miscare de o unitate V8 cu 605 cai putere sub capota si capabila sa atinga suta de kilometri pe ora in doar 3.7 secunde, versiunea Performance a modelului Audi RS6 Avant concureaza pentru un loc fruntas in topul celor mai impresionante break-uri ale istoriei.

De cealalta parte a baricadei, modelul Audi RS7 Performance reprezinta solutia ideala pentru clientii care apreciaza stilul unic al unui fastback in cinci portiere dar, totodata, nu vor sa piarda nimic din adrenalina generata de valorile anterior mentionate.

Audi RS6 si RS7 de la Wheelsandmore

Audi RS6 si RS7 de la Wheelsandmore

Audi RS6 si RS7 de la Wheelsandmore

Indiferent insa ca va fi un RS6 sau un RS7 in versiunea Performance, adevarul este ca specialistii celebrei companii germane de tuning Wheelsandmore au pregatit exact aceleasi imbunatatiri pentru cele doua automobile de inalta performanta ale companiei Audi.

Altfel spus, clientii respectivelor modele au la dispozitie jante din aliaj pe 22 inch, anvelope Continental in dimensiunea 305 / 25 / 22 si, nu in ultimul rand, o serie de componente mecanice - inclusiv turbine modificate, sinonime cu cresterea puterii maxime pana la 820 CP.

Nota de plata perceputa de specialistii celebrei companii germane de tuning Wheelsandmore in schimbul tratamentului anterior mentionat ramane un mister, comunicatul de presa dezvaluind ca aceasta este mai mica decat banii ceruti de Audi pentru pachetul Performance.

La final, acelasi comunicat de presa scoate la iveala ca, pe langa upgrade-urile identice suferite de respectivele RS6 si RS7, cele doua automobile au primit si cate un accesoriu specific: arcuri ajustabile in primul caz si un modul electronic de reducere a garzii in cel din urma.

Audi RS6 si RS7 de la Wheelsandmore

Audi RS6 si RS7 de la Wheelsandmore

Audi RS6 si RS7 de la Wheelsandmore

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Audi RS6 si RS7 de la Wheelsandmore
mai multe