Nu e cu nimic mai prejos decat Bentley Bentayga. In plus, exista doar un singur exemplar in toata lumea

Nu e cu nimic mai prejos decat Bentley Bentayga. In plus, exista doar un singur exemplar in toata lumea
  • Overfinch publica astazi primele imagini si detalii oficiale ale ultimului sau proiect de tuning
  • Automobilul in cauza are la baza versiunea Range Rover LWB si poarta indicativul London Edition
  • Numai un singur exemplar exista in lumea intreaga si se vinde pentru 249.990 de lire sterline
Distribuie pe Facebook

Insotit de indicativul London Edition, cel mai nou produs al companiei Overfinch vine la pachet alaturi de un pret... pe masura caracteristicilor, respectiv exclusivitatii sale: 249.990 de lire sterline.

Chiar daca proaspat lansatul Bentley Bentayga este cel care se afla pe buzele clientilor aflati in cautarea SUV-ului suprem, reprezentantul cu ampatament marit al gamei Range Rover are multiple atuuri de partea lui.

Dintre toate acestea, "suportul" primit din partea industriei tuningului... ei bine, ar putea indrepta balanta - doar in anumite cazuri, ce-i drept - in favoarea navei amiral a companiei Land Rover.

Sa luam ca exemplu proiectul Overfinch London Edition. Doar un singur astfel de automobil exista in lumea intreaga si, daca ai de gand sa ne intrebi pe noi, nu este cu nimic mai prejos decat proaspat lansatul Bentley Bentayga.

Range Rover LWB de la OverfinchRange Rover LWB de la Overfinch

Range Rover LWB de la Overfinch

Intr-adevar, nu ascunde el sub capota o motorizare in 12 cilindri, insa niciun V8 cu compresor mecanic nu este chiar de ici-colo. Si pana la urma urmei, nu sportivitatea primeaza in cazul de fata.

Apai daca vine vorba despre lux sau confort, situatia se schimba radical. Oare se bucura si proaspat lansatul Bentley Bentayga de scaune spate echipate cu suport pentru picioare si capabile sa se incline cu pana la 17 grade?

Vestile bune nu se sfarsesc insa aici, acelasi Overfinch London Edition construit pe baza reprezentantul cu ampatament marit al gamei Range Rover laudandu-se si cu alte echipamente notabile.

Precum consola centrala ce se intinde de-a lungul intregului cockpit, in interiorul careia se ascund atat compartimentul refrigerator, cat si masutele electrice, sau sistemul multimedia ce cuprinde inclusiv doua monitoare de inalta rezolutie.

Range Rover LWB de la Overfinch

Range Rover LWB de la OverfinchRange Rover LWB de la Overfinch

Tapiteria din piele fina si partial perforata, cu detalii cusute sub forma unor carouri, nici nu mai intra in discutie, mult mai interesante fiind ornamentele omniprezente din lemn masiv.

Motivul? In trend cu denumirea pe care o poarta, proiectul Overfinch London Edition construit pe baza reprezentantul cu ampatament marit al gamei Range Rover adopta o grafica speciala, ce ilustreaza atractiile arhitecturale ale Londrei.

Numeroase surprinze intalnim si la nivel de exterior, acolo unde eleganta caroserie a SUV-ului britanic propune diverse accesorii din fibra de carbon, plus un set de jante din aliaj pe 22 de inch.

Range Rover LWB de la OverfinchRange Rover LWB de la Overfinch

Range Rover LWB de la OverfinchRange Rover LWB de la OverfinchRange Rover LWB de la Overfinch

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Range Rover LWB de la Overfinch
mai multe