O adevarata bijuterie. Uite cum arata SUV-ul inspirat de faimosul Manhattan

O adevarata bijuterie. Uite cum arata SUV-ul inspirat de faimosul Manhattan
  • Overfinch publica astazi primele imagini si detalii oficiale ale ultimului sau proiect de tuning
  • Automobilul in cauza are la baza versiunea Range Rover LWB si poarta indicativul Manhattan Edition
  • Numai un singur exemplar exista in lumea intreaga si se vinde pentru 249.990 de lire sterline
Distribuie pe Facebook

Unul dintre punctele principale de atractie ale orasului New York, Manhattan-ul are parte-acum de... propriul lui automobil de lux.

Dupa ce au indesat... Londra la bordul unui Range Rover cu ampatament marit, britanicii de la Overfinch si-au pus in gand sa faca acelasi lucru inclusiv cu mandria americanilor, Manhattan-ul.

Asa a luat nastere unul dintre cele mai interesante SUV-uri ale planetei, a carei cireasa de pe tort o reprezinta, bineinteles, grafica speciala de la nivelul ornamentelor realizate din lemn masiv, ce ilustreaza fala arhitecturala a districtului new-yorkez.

La fel ca si in cazul editiei dedicate capitalei Marii Britanii, din meniu nu lipsesc nici imbunatatirile exterioare, compuse din diverse accesorii din fibra de carbon, respectiv jante din aliaj pe 22 de inch.

Range Rover LWB de la Overfinch, versiunea 2.0

Range Rover LWB de la Overfinch, versiunea 2.0Range Rover LWB de la Overfinch, versiunea 2.0Range Rover LWB de la Overfinch, versiunea 2.0

In plus, fiind vorba despre un Range Rover cu ampatament marit, luxul se afla la el acasa, interminabila lista a dotarilor prezente la datorie incluzand, de exemplu, si scaune spate echipate cu suport pentru picioare si capabile sa se incline cu pana la 17 grade.

Tot in cadrul capitolului detalii remarcabile mai putem introduce, fara niciun fel de problema, si consola centrala alungita, in interiorul careia se ascund atat compartimentul refrigerator, cat si masutele electrice.

Suna bine, nu-i asa? Atentie, insa: nu vrei sa ratezi pentru nimic in lume insertiile omniprezente de piele fina si partial perforata, oferita pe-alocuri alaturi de cusaturi sub forma de carouri. Sau sistemul multimedia cu doua monitoare de inalta rezolutie.

Revenind la paralela cu proiectul Overfinch London Edition, cei care se temeau ca se va umple lumea de SUV-uri precum celui inchinat Manhattan-ului se vor bucura sa auda ca si in cazul de fata avem de-a face cu un unicat.

Drept urmare, si automobilul din aceste fotografii vine la pachet alaturi de o nota de plata care se ridica la suma de 249.990 de lire sterline - suma care face ca proaspat lansatul Bentley Bentayga sa para doar o masina... pentru muritorii de rand.

Range Rover LWB de la Overfinch, versiunea 2.0

Range Rover LWB de la Overfinch, versiunea 2.0

Range Rover LWB de la Overfinch, versiunea 2.0

Range Rover LWB de la Overfinch, versiunea 2.0

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Range Rover LWB de la Overfinch, versiunea 2.0
mai multe