Nu e nicio gluma: au batut palma si vor aduce acest Volkswagen virtual in lumea reala

Nu e nicio gluma: au batut palma si vor aduce acest Volkswagen virtual in lumea reala
  • Acest Volkswagen virtual va deveni curand realitate
  • De construirea respectivului Golf se vor ocupa germanii
  • Pretul de vanzare va fi publicat ulterior
Distribuie pe Facebook

Mai multe detalii despre impresionantul proiect de tuning ar trebui sa fie disponibile chiar in perioada imediat urmatoare.

Cu toate ca nu se mai afla in productia de serie de mai bine de doua decenii si jumatate, vechiul Volkswagen Golf GTI Mk2 ramane in continuare una dintre alegerile preferate ale pasionatilor de masini. Si, de ce nu, chiar si tuning.

Drept urmare, vestea ca un nou pachet plin cu imbunatatiri estetice va vedea curand lumina zilei ar trebui sa fie primita cu bucurie.

Mai ales de catre acei proprietari ai hot-hatch-ului german ce visau la un look de Grupa B pentru al lor pretios exemplar. Singura problema: momentan nu se cunoaste niciun fel de informatie cu privire la viitorul pret de vanzare.

Se poate spune, in schimb, ca cel mai nou pachet de tuning destinat vechiului Volkswagen Golf GTI Mk2 va fi extrem de agresiv.

Proiectat in lumea virtuala, acolo unde limitele nu exista, respectivul meniu a reusit deja sa atraga atentia specialistilor companiei JP Performance GmbH. Care, impreuna cu conationalii de la Prior Design, in vor aduce la realitate.

Asa cum precizam si anterior, date despre nota de plata pe care proprietarii hot-hatch-ului german o vor avea de achitat nu exista inca.

In schimb, modificarile propuse de respectivul pachet de tuning destinat vechiului Volkswagen Golf GTI Mk2 reprezinta mai mult decat o certitudine. Vorbim, evident, despre spoilere fata si spate complet restilizate, livrate alaturi de...

... aripi laterale supradimensionate, eleron pentru plafon, plus evacuare dubla, jante cu buza si roll-cage pentru bancheta spate.

Garda la sol aproape inexistenta si unghiul de cadere al rotilor ii confera aceluiasi hot-hatch german o doza extra de agresivitate. Acum ramane de vazut daca elementele in cauza vor trece la randul lor din lumea virtuala in cea reala.

I'm incredibly excited to announce that I've teamed up with JP Performance GmbH & @priordesign to bring my @...

Posted by Khyzyl Saleem on Thursday, April 2, 2020
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Aprilie 2020