Nu e pentru cei timizi. Acest Audi S5 atrage priviri pe banda rulanta, ca un magnet

  • Acest Audi S5 se lauda cu o folie Acid Green
  • Masina germana ofera inclusiv un wide-body kit
  • Suspensia este una de tip pneumatica
Distribuie pe Facebook

Decapotabila germana se lauda cu o suspensie pneumatica, jante de dimensiuni generoase, plus numeroase elemente noi de caroserie - printre care si o folie Acid Green.

Lansata pe piata in cursul anului 2007, prima generatie a modelului Audi A5 a fost disponibila la vanzare in mai multe versiune de caroserie, atat cu doua sau cinci usi, cat si cu plafon fix ori retractabil.

Subiectul principal al acestui material il reprezinta varianta S5 Cabriolet, relansata in vara lui 2011 alaturi de o motorizare cu sase cilindri in V si compresor mecanic, capabila sa scoata 333 CP din trei litri.

Dar nu asupra performantelor ne vom opri in cazul de fata, respectiva decapotabila germana impresionand mai degraba prin modificarile suferile la nivelul caroseriei in numai doua portiere.

Intr-o alta ordine de idei, tratamentul aplicat acestui Audi S5 Cabriolet incepe cu un nou design pentru spoilerul fata, ale carei linii si forme ne amintesc de versiunea de inalta performanta RS5.

Urmeaza apoi prelungirile proeminente atasate pragurilor laterale, ce fac legatura intre extensiile supradimensionate destinate aripilor, si difuzorul posterior accesorizat cu patru tobe de esapament.

Asa cum reiese si din fotografiile atasate acestui material, de pe lista cu ingrediente magice nu lipsesc nici eleronul pentru plafon sau jantele multispita, combinate cu o suspensie pneumatica.

Chiar si asa, fara folia Acid Green de la nivelul caroseriei cu doua usi si plafon retractabil... ei bine, respectivul exemplar al modelului german nu ar mai fi reusit sa atraga atat de multe pricina.

Audi S5 Cabrio complet modificat

Audi S5 Cabrio complet modificat

Audi S5 Cabrio complet modificat

Audi S5 Cabrio complet modificat

Audi S5 Cabrio complet modificat

Audi S5 Cabrio complet modificat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi S5 Cabrio complet modificat
mai multe