Nu este motorul unui Bugatti, ci al unei masini de numai 200 de euro. Uite cu ce performante se lauda acest batran VW

Nu este motorul unui Bugatti, ci al unei masini de numai 200 de euro. Uite cu ce performante se lauda acest batran VW
  • Un Scirocco cumparat cu numai 200 de euro a fost transformat intr-o masina extrem de rapida
  • Automobilul german ascunde acum sub capota un motor de Nissan cu 1.200 de cai putere
  • Parcurgerea sfertului de mila dureaza doar 8.1 secunde dupa modificarile operate
Distribuie pe Facebook

Un Volkswagen Scirocco cumparat cu numai 200 de euro a ajuns vedeta pe internet dupa ce proprietarul sau i-a montat sub capota un motor de 1.200 de cai putere.

O veche vorba spune ca, cu putina pasiune si multa munca, absolut orice este posibil. Zicala cu pricina pare sa se aplice de minune si in cazul de fata, un Scirocco cumparat cu numai 200 de euro concurand in prezent pentru titlul de cel mai rapid Volkswagen al planetei.

Nu mult Volkswagen a mai ramas insa din aceasta masina, sub capota exemplarului cu pricina ascunzandu-se un propulsor de... Nissan. Unul dus in 3.2 litri si dotat cu toate bunatatile necesare atingerii unei puteri maxime de 1.200 CP - valoare identica cu cea a motorului W16 quad-turbo de opt litri ce insoteste versiunea SuperSport a modelului Bugatti Veyron.

Multiple modificari au fost operate, de asemenea, si la nivelul trenului de rulare - cu anumite componente provenind de la acelasi Nissan, automobilul german reusind acum sa parcurga sfertul de mila in 8.1 secunde. Mult mai interesanta este viteza atinsa la sfarsitul celor 402 metri: 287 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe