Nu i-a venit nici lui sa creada. Vestea primita de un american care si-a lasat masina pe mana unui tuner celebru

Nu i-a venit nici lui sa creada. Vestea primita de un american care si-a lasat masina pe mana unui tuner celebru
  • Cel mai nou tuning pentru Mercedes GLE63 AMG vine de la Renntech
  • Americanii au pregatit un meniu sinonim cu 841 CP sub capota
  • Nota de plata a respectivei retete are un pret de peste 30.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Dornic sa experimenteze un plus de putere si, totodata, performanta, un american a apelat la ajutorul specialistilor celebrei companii de tuning Renntech.

Nu a regretat, propriul sau Mercedes GLE63 AMG ajungand sa dezvolte nu mai putin 841 de cai putere. Si totul dupa ce unitatea in opt cilindri ascunsa sub capota SUV-ului german a primit doua noi turbine, o unitate de control (ECU) custom, plus alte cateva imbunatatiri.

Mai multe modificari au fost operate, de asemenea, si la nivelul cutiei de viteze, pentru ca aceasta sa reziste cuplului maxim care a crescut pana la 1.290 Nm. La final, masina a primit o folie albastra pentru caroseria in cinci portiere si jante din aliaj cu design in cinci spite duble.

Mercedes GLE63 AMG de 841 CP

Mercedes GLE63 AMG de 841 CP

Va fi insa destul de greu sa poti admira noile detalii estetice ale respectivului Mercedes GLE63 AMG. Nu de alta dar, potrivit oficialilor celebrei companii de tuning Renntech, SUV-ul german accelereaza acum de la 0 la 96 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.53 secunde.

Si daca tot veni vorba despre performante, ei bine... trebuie precizat ca tratamentul anterior mentionat face posibila inclusiv parcurgerea sfertului de mila in doar 11.478 secunde. Viteza maxima ramane inca un mister, insa avem un 8.655 secunde in dreptul sprintului 60 - 130 mile pe ora.

Pretul extremului pachet de tuning dezvoltat de specialistii celebrei companii Renntech pentru Mercedes GLE63 AMG depaseste suma de 30.000 de dolari. Iar aceasta in conditiile in care vorbim despre pretul net, fara taxele impuse de statul din care este proprietarul SUV-ului german.

In ceea ce priveste nota de plata a modelului anterior amintit, clientii de peste Ocean au de scos din buzunare pentru un exemplar cel putin 103.695 de dolari daca opteaza pentru versiunea standard. Varianta de top, comercializata alaturi de indicativul S, porneste in schimb de la 110.695 de dolari.

Mercedes GLE63 AMG de 841 CP

Mercedes GLE63 AMG de 841 CP

Mercedes GLE63 AMG de 841 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Mercedes GLE63 AMG de 841 CP
mai multe