Nu-i pasa de gura lumii. El si-a tunat masina cum a vrut si e mandru nevoie mare de ea

Nu-i pasa de gura lumii. El si-a tunat masina cum a vrut si e mandru nevoie mare de ea
  • Bodykit latit
  • Wrap verde
  • "Camber" negativ
Distribuie pe Facebook

Acest Nissan 350Z duce curentul "stance" la un cu totul alt nivel. Pe langa roti, sportiva are un bodykit custom si recent a fost infoliata in nuanta de verde pe care o poti vedea in aceste clipuri video si imagini.

Nissan a lansat modelul 350Z in urma cu 18 ani si initial a putut fi comandat in versiune Coupe. Aveai o sportiva destul de aratoasa, cu motor de 3.5 litri sub capota si o tractiune spate.

Incet incet, 350Z a inceput sa fie tot mai prezent in lumea masinilor tunate, in mare parte si din cauza aparitiilor in jocuri precum Need For Speed sau filme cu masini tunate - ne referim aici la Tokyo Drift, daca mai trebuia sa mentionam asta.

Inlocuitorul, 370Z, a venit in 2009 iar anul acesta Nissan a publicat primele imagini si informatii cu privire la Z Proto, un concept care anunta succesorul celor doua modele de care am vorbit in acest articol.

Nissan 350Z stance

Pana atunci insa, hai sa ne oprim la un 350Z tunat care...sa spunem ca atrage toate privirile atunci cand proprietarul il scoate pe sosea. Are cateva modificari estetice, cum ar fi un bodykit latit, bare de protectie schimbate si o folie verde dar ceea ce capteaza atentia unora iar pe altii ii face sa se uite in alta parte sunt rotile.

Nissan 350Z stance

Nu ca avem doar un camber negativ, dar este unul de-a dreptul exagerat iar anvelopele au o suprafata foarte mica de contact cu asfaltul. De fapt, credem ca dedesubtul masinii are mai mult contact cu soseaua decat rotile.

Stance, stance, dar nici chiar asa.

Confirmed UFO sighting in 2020.

O postare distribuită de Gabriel Rivera (@thats_gvbe) pe

Sep 10, 2020 la 2:54 PDT
Distribuie pe Facebook
mai multe