Nu mai aduce deloc cu masina fabricata acum 14 ani. Ce modificari a primit acest Bentley in 2018

Nu mai aduce deloc cu masina fabricata acum 14 ani. Ce modificari a primit acest Bentley in 2018
  • Un dealer auto din Olanda are la vanzare un Bentley pe "steroizi"
  • Este vorba despre un Continental GT modificat pentru off-road
  • Automobilul britanic ofera inclusiv o garda la sol mult mai mare
Distribuie pe Facebook

Propulsia este asigurata in continuare de o motorizare cu 12 cilindri si doua turbine, inzestrata insa cu un nou sistem de evacuare pentru o doza extra de performanta.

Ai visat dintotdeauna la un SUV cu stema Bentley, dar ideea achizitionarii unui Bentayga nu iti surade pe deplin? Ai putea incerca in orice moment un Continental GT de prima generatie, daca este sa ne intrebi pe noi.

Nu insa acel Continental GT pe care il cunoaste toata lumea, prezentat de compania britanica in primavara anului 2003, ci acest model Off Road. Model construit de un dealer auto olandez pe baza unui exemplar care a parasit linia de productie in urma cu aproximativ un deceniu si jumatate, in 2004.

Bentley Continental GT off-road

Bentley Continental GT off-road

Bentley Continental GT off-road

Potrivit anuntului de vanzare, automobilul cu pricina are numai 85.000 de kilometri la bord si este pus in continuare in miscare de unitatea W12 twin-turbo de sase litri. Ofera, in schimb, un plus de putere multunita unei noi evacuari.

Evacuarea noua nu este nici pe departe principala atractie in cazul de fata. Ba dimpotriva: toate privirile se vor indrepta catre garda la sol a respectivului Bentley Continental GT, modificat chiar anul acesta, care a crescut cu circa sapte centimetri si jumatate din detaliile publicate de Classic Youngtimers.

Un alt element care promite sa atraga privirile celorlalti participanti la trafic il reprezinta ornamentele de culoare neagra de la nivelul aripilor. Ornamente care gazduiesc jante pe 20 inch si anvelope de 285.

Mai mult decat atat, asa cum ii sta bine unui off-roader serios, acest Bentley Continental GT din 2004 a mai primit si patru lumini suplimentare de la Hella, montate pe un suport pe care sta si roata de rezerva. Intr-un final, pachetul exterior este completat de grile frontale si oglinzi laterale... la randul lor negre.

La interior, departe de curiozitatile pietonilor, automobilul britanic gazduieste acelasi meniu de acum aproximativ un deceniu si jumatate. Pe scurt, nu a fost operata niciun fel de modificare, nici estetica, nici tehnologica.

Drept urmare, cumparatorul va fi nevoit sa se multumeasca cu piele in doua culori diferite, cu ornamente din lemn masiv, dar si dotarile tipice unui Bentley Continental GT. Vorbim despre climatizare automata, scaune cu reglare electrica, suspensie pe aer, ceas Breitling, tuner TV, navigatie prin GPS s.a.m.d.

Bentley Continental GT off-road

Bentley Continental GT off-road

Bentley Continental GT off-road

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Bentley Continental GT off-road
mai multe