NU, nu o sa ghicesti niciodata ce se ascunde la interiorul acestui Cadillac

NU, nu o sa ghicesti niciodata ce se ascunde la interiorul acestui Cadillac
  • Americanii de la Lexani Motorcars iau la modificat noul Escalade ESV
  • Tunerul californian transforma complet interiorul SUV-ului Cadillac
  • Lista cu bunatati include scaune individuale, TV de 40", plus multe altele
Distribuie pe Facebook

Chiar daca la exterior pare doar un alt exemplar obisnuit, urmatorul Cadillac Escalade ESV se poate lauda cu unul dintre cele mai luxoase interioare oferite vreodata de industria auto. Si totul multumita celor de la Lexani Motorcars, care au transformat radical cockpitul SUV-ului american.

Desi promovat ca un produs de lux, Cadillac-ul Escalade s-a "bucurat" pe aproape intreg parcursul carierei sale de materioare interioare dintre cele mai proaste calitativ, SUV-ul american aflandu-se la ani lumina distanta de rivalii sai de pe Batranul Continent.

Situatia s-a imbunatatit insa considerabil odata cu lansarea ultimei generatii, cockpitul popularului SUV american rasfatandu-si acum pasagerii cu numeroase insertii de piele fina, accente metalice sau ornamente realizate din lemn masiv.

Modelul standard paleste totusi in comparatie cu propunerea celor de la Lexani Motorcars, specialistii companiei de tuning din California transformand noul Cadillac Escalade ESV intr-una dintre cele mai spectaculoase propuneri ale industriei auto.

Cadillac Escalade ESV by Lexani Motorcars

Cadillac Escalade ESV by Lexani MotorcarsCadillac Escalade ESV by Lexani MotorcarsCadillac Escalade ESV by Lexani Motorcars

Intregul interior a fost imbracat in piele sau alcantara de culoare bej, lemnul masiv sau chiar aurul de 24 de karate preluand initiativa acolo unde cele doua materiale lipsesc. In plus, cele cinci scaune posterioare au fost inlocuite cu patru fotolii individuale, despartite de o consola centrala ce gazduieste inclusiv sistemul de comanda al functiilor si dotarilor intalnite aici.

In cazul calatoriilor lungi, viitorii pasageri vor putea fie alunga plictiseala cu ajutorul Smart TV-ului de 40 de inch de la Samsung, fie vor putea lucra ajutati fiind si de masutele, respectiv tabletele iPad avute la dispozitie. Pentru un maximum de confort, meniul este completat de frigiderul din dotare, masina de facut cafea si, nu in ultimul rand, de incalzirea, racirea si sistemul de masaj din echiparea scaunelor.

Direct la subiect, noul Cadillac Escalade ESV de la Lexani Motorcars se poate lauda cu un cockpit capabil sa rivalizare cu oferta unui avion privat. Nu trebuie sa ne crezi insa pe cuvant. Te poti convinge si singur de acest lucru, urmarind materialul video prezent mai jos.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Cadillac Escalade ESV by Lexani Motorcars
mai multe