Nu o fi el chiar un Lamborghini Centenario, dar Audi-ul R8 V10 al celor de la Edo Competition arata aproape la fel de bine

Nu o fi el chiar un Lamborghini Centenario, dar Audi-ul R8 V10 al celor de la Edo Competition arata aproape la fel de bine
  • Edo Competition s-a inspirat din Lamborghiniul Centenario pentru Audi-ul R8 V10
  • Daca motorul a ramas nemodificat, exteriorul a suferit unele schimbari la nivel de detalii
  • Interiorul este evidentiat de cusaturile galbene ale scaunelor
Distribuie pe Facebook

Modificarile propuse de cei de la Edo Competition pentru Audi-ul R8 V10 includ un exterior identic cu cel al Lamborghiniu-ului Centenario, si nicio imbunatatire a motorului.

Dupa Porsche-ul GT3 RS, cei de la Edo Competition continua seria proiectelor cu inca un model nemtesc. De aceasta data, personajul principal este nimeni altul decat cea mai recenta generatie a Audi-ului R8 V10.

Audi R8 V10 by Edo Competition

Fara a sta prea mult pe ganduri, nemtii au luat ca sursa de inspiratie hypercar-ul de 2 milioane de dolari al celor de la Lamborghini, modelul Centenario, si au transpus unele detalii ale acestuia R8-ului.

Exact ca si in cazul Porsche-ului, motorul V10 al Audi-ului a fost lasat in pace, atentia tuner-ului cazand pe detaliile exteriorului si interiorului.

Audi R8 V10 by Edo CompetitionAudi R8 V10 by Edo Competition

Caroseria a fost vopsita in negru iar dungile galbene evidentiaza partile importante precum bara fata, lateralul masinii, aripa spate si diffuser-ul. Etrierii franelor au fost si ei vopsiti in aceeasi nuanta de galben pentru a nu face nota discordanta.

De acelasi tratament ca si propulsorul, a avut parte si interiorul masinii care a ramas aproape neschimbat, inafara de cusaturile galbene ale scaunelor.

Audi R8 V10 by Edo CompetitionAudi R8 V10 by Edo Competition

Actuala generatie a R8-ului a fost prezentata oficial la Salonul Auto de la Geneva in 2015. La fel ca si versiunea anterioara care era bazata pe platforma Lamborghiniului Gallardo, acesta este dezvoltat din punct de vedere tehnic pe aceeasi baza ca si Huracan-ul.
Nemtii din Ingolstadt au adus supercar-ul in secolul 21 cu ajutorul noului sasiu Audi SpaceFrame si al unui interior si exterior restilizat.
Audi R8 V10 by Edo Competition
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Audi R8 V10 by Edo Competition
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2016