Nu o sa primeasca niciodata atatia bani pe el. Pretul cu care se vinde acest Mercedes este strigator la cer

  • Acest Mercedes 190 este de vanzare in Olanda
  • Exemplarul in cauza are 190.000 km la bord
  • Pretul se ridica la suma de 15.000 euro
Distribuie pe Facebook

Potrivit anuntului de vanzare, automobilul german a fost fabricat in urma cu aproximativ trei decenii si a parcurs pana la momentul de fata undeva in jurul a 190.000 de kilometri. Sub capota se ascunde un motor pe benzina... de o capacitate cilindrica si putere maxima necunoscute.

Inspirat de legendara editie 190 Evo, un olandez si-a echipat vechiul Mercedes W201 cu spoilere agresiv stilizate, aripi proeminente, dar si un eleron de dimensiuni mai mult decat generoase. Omul nostru nu s-a oprit insa aici, ci a continuat ulterior cu un set de jante in cinci spite, o evacuare... centrala, plus un volan care ar putea redefini - fara niciun fel de problema, conceptul de prost gust.

Mercedes 190 de vanzare

Mercedes 190 de vanzare

Mercedes 190 de vanzare

Chiar si asa, cuvintele "impecabil", "unicat" si "pentru cunoscatori" nu lipsesc din anuntul de vanzare, proprietarul masinii germane sperand ca acestea vor justifica cumva pretul de 15.000 de euro. Exact, 15.000 de euro pentru un sedan de la mijlocul anilor '80, cu aproape 190.000 de kilometri la bord si fara o poveste speciala in spate sau, de ce nu, o lista cu dotari nemaiintalnite in industria auto.

Mai mult decat atat, posesorul respectivului Mercedes 190 nici macar nu s-a obosit sa ofere vreun fel de informatie cu privire la propulsorul de sub capota, exceptand faptul ca este vorba despre un benzinar cuplat la o cutie manuala. Nu tu detalii despre numarul de cilindri ori capacitate, ca sa nu mai vorbim despre puterea maxima, cuplul motor, numarul de rapoarte al transmisiei si asa mai departe.

Stim, in schimb, ca orice va cumpara acest W201 de la mijlocul anilor '80, cu aproape 190.000 de kilometri, va putea experimenta magia geamurilor cu actionare electrica, dar si inchiderea centralizata. Totodata, norocul client va mai fi intampinat la nivel de interior si cu o tapiterie din piele de bej insa, dupa cum precizam inclusiv anterior, volanul in trei spite este adevarata pieste de rezistenta.

Mercedes 190 de vanzare

Mercedes 190 de vanzare

Mercedes 190 de vanzare

Mercedes 190 de vanzare

Mercedes 190 de vanzare

Mercedes 190 de vanzare

Mercedes 190 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Mercedes 190 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2018