NU o sa te mai saturi de acest Porsche 911. Are un design clasic, insa foloseste tehnologie de ultima ora

NU o sa te mai saturi de acest Porsche 911. Are un design clasic, insa foloseste tehnologie de ultima ora
  • Cea mai noua propunere in materie de Porsche-uri clasice vine de la compania Kaege
  • Specialistii germani au luat la modificat un 911 din '72 si i-au dat tot felul de piese de 993
  • Propulsia este asigurata de o unitate aspirata de 3.6 litri si 300 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Design clasic, constructie din fibra de carbon si... cutie manuala. Da-ne un motiv pentru care sa nu iubim acest Porsche 911 sau apreciaza creatia germana la adevarata ei valoare.

Ultimii zece ani au fost o adevarata binecuvantare pentru fanii Porsche-urilor clasice, tot mai multe exemplare ale iconicului 911 iesind la lumina - fie din garajele unor colectionari auto inraiti, fie de pe plansele de design ale unor companii specializate in restaurari ca la carte.

La cea din urma categorie se incadreaza si urmatorul exemplar, fabricat in 1972 si trecut prin mai multe etape de intinerire in mainile celor de la Kaege; de exemplu, chiar daca nu se vede, multe din panourile caroseriei sunt acum lucrate din fibra de carbon.

Rezultatul final vorbeste de la sine, printre atractiile principale ale modelului german numarandu-se inclusiv o motorizare aspirata de 3.6 litri si aproximativ 300 de cai putere. Asta in conditiile in care greutatea proiectului nu depaseste 1.195 kg.

Porsche 911 de la KaegePorsche 911 de la Kaege

Porsche 911 de la Kaege

Acelasi Porsche 911 de la Kaege se mai poate lauda, de asemenea, si cu aer conditionat, transmisie manuala in sase rapoarte, sistem de franare cu discuri ventilate sau suspensie sport, toate acestea fiind preluate de la generatia 993.

Din punct de vedere estetic, jantele tip Fuchs completeaza perfect liniile si formele clasice ale caroseriei, pe cand departamentul interior atrage in special prin insertiile de piele folosite chiar si la nivelul plnasei de bord.

Nu vor trece insa neobservate nici scaunele Recaro decorate cu motive tartan sau sistemul de navigatie Becker Mexico, al carui design a fost creionat astfel incat sa ne aduca aminte de perioada anilor '70.

Pretul de vanzare al acestui exemplar ramane pentru moment un mare mister, sansele ca acesta sa se ridice la o nota similara celei percepute de americanii de la Singer fiind totusi extrem de mica. Ce-i drept, vorbim de doua universuri complet diferite.

Porsche 911 de la KaegePorsche 911 de la Kaege

Porsche 911 de la Kaege

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Porsche 911 de la Kaege
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2016