Nu trebuie decat sa il cumperi si sa-i dai talpa. Are deja 2.500 de cai putere din partea celor de la Underground Racing

  • Acest Huracan a fost tunat de catre Underground Racing
  • Motorul V10 poate dezvolta peste 2.500 de cai putere
  • Masina a parcurs numai 1.415 kilometri, majoritatea in teste
Distribuie pe Facebook

Un Lamborghini Huracan tunat de specialistii Underground Racing isi cauta acum un nou proprietar. Masina a fost modificata in 2015 iar de atunci a parcurs putin peste 1.400 de kilometri, majoritatea in teste.

Un Lamborghini Huracan este si asa o masina speciala, insa una modificata de catre americanii de la Underground Racing sparge orice tipar. Acestia au reusit sa-si faca un renume dupa ce au dezvoltat mai multe pachete de tuning extreme pentru supercar-uri precum Audi R8, Ferrari F430 sau 458, Lamborghini Gallardo, Aventador sau Huracan.

Lamborghini Huracan by Underground Racing

Acum, o masina tunata de acestia a aparut de vanzare pe internet. Este vorba despre un Huracan, care le-a trecut pragul in 2015 si care a primit tratamentul complet, inclusiv configuratia twin-turbo. Asta inseamna ca puterea motorului V10 a urcat la 1.200 de cai putere cu benzina normala, mai mult decat suficient pentru o masina de strada.

Lamborghini Huracan by Underground Racing

Datele problemei se schimba atunci cand alimentezi masina cu benzina de curse, deoarece tunerul sustine ca in acest caz, masina va transmite ambelor punti mai mult de 2.500 de cai putere.

Lamborghini Huracan by Underground Racing

Din pacate, performantele nu au fost facute publice, insa in urma cu doi ani, un Huracan modificat de Underground Racing a reusit sa atinga 398 de km/h intr-o cursa de jumatate de mila, sau cu alte cuvinte 804 metri. Asadar, si acest exemplar care isi cauta un nou proprietar ar trebui sa se laude cam cu aceleasi cifre.

Lamborghini Huracan by Underground Racing

Pretul este la fel de necunoscut, insa si aici putem face o estimare. Avand in vedere ca un Lamborghini Huracan, standard, costa de la 150.000 de euro in sus, acest exemplar iti poate goli conturile de peste 250.000 de euro.

Lamborghini Huracan by Underground Racing

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Lamborghini Huracan by Underground Racing
mai multe