Numai sa-l vezi in oglinda retrovizoare si te dai instant din calea lui. Apropo, are 900 CP sub capota

  • Un Mercedes S-Class cu 900 CP sub capota a fost scos recent la vanzare in Germania
  • Respectivul exemplar se bucura de numeroase modificari inclusiv la nivel de exterior
  • Viitorul cumparator va avea de scos din buzunare pe limuzina din 2014 peste 200 mii euro
Distribuie pe Facebook

Un dealer auto german a scos zilele acestea la vanzare unul dintre cele fioroase Mercedes S-Class din cate exista pe lume.

Inmatriculat pentru prima oara acum mai bine de doi ani, la mijlocul lui 2014, exemplarul cu pricina atrage atentia in trafic in special prin caroseria de culoare neagra, decorata cu numeroase elemente din colectia Brabus si livrata la pachet alaturi de jante din aliaj cu design unic.

Mercedes S63 AMG de 900 CP

Mercedes S63 AMG de 900 CPMercedes S63 AMG de 900 CP

Spre deosebire de exteriorul modificat mai mult sau mai putin - depinde si din ce unghi privesti, interiorul este complet stock, atat soferul, cat si viitorii pasageri urmand a se bucura de o combinatie clasica de piele neagra, plus maronie.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici dotarile ce-i confera Mercedes-ului S-Class statutul de 'limuzina de lux', precum scaunele individuale prezente in numar de patru, consola ce se intinde de-a lungul intregului cockpit sau sistemul multimedia cu doua ecrane de inalta rezolutie.

Desigur, tot la capitolul bunatati putem include, fara niciun fel de problema, si compartimentul refrigerator, masutele retractabile ori instalatia audio de la Burmester, principala atractie reprezentand-o insa in cazul de fata... motorizarea, bineinteles.

Mercedes S63 AMG de 900 CP

Mercedes S63 AMG de 900 CPMercedes S63 AMG de 900 CP

O motorizare bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitate de 5.5 litri care, multumita specialistilor GAD Motors, trimite catre ambele punti un total de 900 CP. Cuplul maxim? Undeva in jurul a 1.400 Nm sau cu vreo 500 Nm peste valoarea pe care o produce versiunea standard.

Asadar, tinand cont de toate aceste detalii - modificari exterioare, dotari interioare si tuningul de la motor, nu este deloc de mirare ca dealerul auto german despre care discutam anterior vrea pe exemplarul cu pricina suma de 214.200 de euro.

Exact, 214.200 de euro in conditiile in care, dupa cum precizam si cateva randuri mai sus, avem deja o vechime de circa doi ani, timp in care acul de la kilometraj a urcat incet, dar sigur pana aproape de 40.000 de km. Dar, din nou, nu vorbim despre un Mercedes S63 AMG oarecare.

Mercedes S63 AMG de 900 CP

Mercedes S63 AMG de 900 CPMercedes S63 AMG de 900 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes S63 AMG de 900 CP
mai multe