Numai un singur om de pe planeta poate avea acest Mercedes S-Class furios si iute

Numai un singur om de pe planeta poate avea acest Mercedes S-Class furios si iute
  • Mansory prezinta un nou unicat pe baza modelului Mercedes S-Class
  • Programul de tuning al germanilor porneste acum de la un S63 Cabrio
  • Exemplarul in cauza propune un design extrem si 840 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Cum Mercedes nu are de gand sa dezvolte si mai mult latura sportiva a noului S-Class Cabriolet, celebra companie germana de tuning Mansory a preluat initiativa. Pacat ca din toata aceasta situatie a rezultat un... unicat.

Echipata cu o motorizare V12 bi-turbo de 5.980 de centimetri cubi, versiunea S65 AMG reprezinta varful gamei de modele Mercedes S-Class Cabriolet.

Sub capota regasim o herghelie de 630 CP si 1.000 Nm, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp de numai 4.1 secunde.

Apoi sunt spoilerele fata / spate agresiv stilizate si pragurile laterale proeminente, care ilustreaza perfect performantele de top ale decapotabile germane.

Peste mai multe detalii sportive dam si la interior, printre acestea numarandu-se inclusiv un volan cu design in trei spite si chiar parte inferioara plata.

Chiar daca la prima vedere ar putea parea imposibil, exista insa anumiti clienti care isi doresc un Mercedes S-Class Cabriolet si mai agresiv decat versiunea S65.

Rezvolvarea consta in pachetul Black Edition de la Mansory, ce presupune o transformare completa - atat estetica, cat si tehnica, a decapotabilei germane.

Nu de alta, dar modificarile radicale aplicate caroseriei in doua portiere sunt doar inceputul, un astfel de tratament vizand si cabina cu patru locuri, de exemplu.

Intr-un final, prizele de aer omniprezente la exterior si combinatia interioar ade piele, plus alcantara sunt urmate indeproape de cateva upgrade-uri mecanice.

Mai exact, pornind de la unitatea V8 bi-turbo de 5.5 litri a variantei S63 AMG, specialistii celebrei companii bavareze de tuning au obtinut un total de 840 CP.

Despre o astfel de crestere, de-a dreptul ridicola, se poate vorbi si atunci cand vine vorba despre cuplul maxim, limitat acum electronic la valoarea de 1.150 Nm.

Toate aceste imbunatatiri au ca efect realizarea unei acceleratii de la 0 la 100 km/h in 3.5 secunde, respectiv atingerea unei viteze de top de 300 kilometri pe ora.

Mercedes S-Class Cabriolet de la Mansory

Mercedes S-Class Cabriolet de la Mansory

Mercedes S-Class Cabriolet de la Mansory

Mercedes S-Class Cabriolet de la Mansory

Mercedes S-Class Cabriolet de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes S-Class Cabriolet de la Mansory
mai multe