Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2003 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2003 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2003 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor cu sase cilindri in V, plus o capacitate de 3.0 litri - pe benzina - ofera undeva in jurul a 255 CP.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta deschisa de verde, ce are ca sursa de inspiratie exoticul Lamborghini Huracan, insa nici jantele realizate din magneziu, cu design in sapte spite duble, nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi sau exagera cu nimic.

Renault Clio V6 de vanzare

Reteta specifica departamentului exterior continua - oarecum inutil de adaugat - cu o pereche de spoilere agresiv stilizate, plus un set de praguri proeminente, pe cand meniul interior cuprinde inclusiv o tapiterie confectionata din Alcantara de culoare neagra, cu precizarea ca, odata ajunsi in cabina, potentialii clienti vor mai descoperi si scaune sport, de la Sparco, cusasturi contrastante etc.

Caracterizat de o nota de plata ce se ridica la o suma de 75.000 de euro, urmatorul Renault Clio V6, asamblat acum mai bine de 20 de ani si transformat, ulterior, intr-o masina unica, pluseaza cu o suspensie KW V3, bare stabilizatoare noi si o evacuare custom. Menita sa amplifice sunetul propulsorului V6 montat central.

Renault Clio V6 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Renault Clio V6 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 Mai 2023