Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2005 e unica pe Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2005 e unica pe Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2005 e unica pe Pamant
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o motorizare V8. Plus scaune fata si bancheta spate cu functie de incalzire.

Un Mercedes G500 inmatriculat pentru prima oara in 2005 a fost scos, de curand, la vanzare, pe internet. Finisata intr-o nuanta inchisa de gri, respectiva masina iese numaidecat in evidenta prin bena imprumutata de la un pick-up construit, aparent, intre 1970 si 1980, special pentru compania aeriana Scandinavian Airlines.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu jantele pe 16 inch de la Hutchinson si anvelopele Cooper Discoverer STT Pro in dimensiunea 265 / 75. Daca mai era cumva necesare o mentiune / precizare, bineinteles.

Mercedes G500 Grand Edition Pick-UpMercedes G500 Grand Edition Pick-Up

Mercedes G500 Grand Edition Pick-Up

La nivel de interior - de cealalta parte a portierelor, respectivul Mercedes G500 se lauda inclusiv cu tapiterie din piele neagra, cu scaune fata cu actionare electrica si functie de memorare a pozitiei, cu o bancheta spate incalzita, ornamente realizate din lemn, climatizare cu reglare automata a temperaturii. Si asa mai departe.

Aceeasi lista cu dotari a masinii din 2005, transformata in pick-up abia in 2014, mai cuprinde si un sistem de infotainment de la marca Pioneer, dar si o camera de 360 de grade, mai mult decat binevenita tinand cont de dimensiuni.

In contrast cu modificarile aduse caroseriei (si cabinei), vechiul Mercedes G500 este complet standard sub capota, acolo unde o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri dezvolta undeva in jurul a 292 de cai putere. In plus, din meniu nu lipsesc nici diferentialele blocabile sau cutia de transfer cu doua viteze.

Mercedes G500 Grand Edition Pick-Up

Mercedes G500 Grand Edition Pick-Up

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (239) Poze Mercedes G500 Grand Edition Pick-Up
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Septembrie 2021