Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2006 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2006 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2006 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor aspirat cu zece cilindri in V si o capacitate de 5.0 litri livreaza celui de la volan undeva in jurul a 552 de cai putere.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta speciala de verde - insa nici noile spoilere fata si spate, pragurile laterale restilizate sau jantele din aliaj cu design in cinci spite nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi, glumi, exagera cu absolut nimic.

AC Schnitzer GP 3.10 de vanzare

AC Schnitzer GP 3.10 de vanzare

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior continua - mai mult ori mai putin surprinzator, cu o evacuare centrala si un eleron subtil, din fibra de carbon, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv o tapiterie din piele de culoare bej, cu mentiunea ca de la nivelul cabinei nu lipsesc nici elementele sub forma de romburi, detaliile din Alcantara, volanul multifunctional.

Proiectul companiei AC Schnitzer, urmatoarea creatie, GP 3.10, are la baza un BMW Seria 3 E92, insa gazduieste sub capota motorul V10 de 4.999 de centimetri cubi de pe BMW M5 E60 - modificat special pentru a produce 552 CP. Valoare livrata rotilor printr-o cutie SMG imprumutata, din nou, de la BMW M5 E60.

Oferita in schimbul unei sume de 66.666 de euro, dupa cate se precizeaza in cadrul anuntului de vanzare publicat pe internet, impresionanta sportiva in doua portiere isi va mai intampina potentialii cumparatori si alaturi de suspensie sport, de discuri de franare perforate - echipate cu etriere cu pana la opt pistoane, de scaune sport, cu functie de incalzire in dotare, bancheta cu locuri individuale.

AC Schnitzer GP 3.10 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze AC Schnitzer GP 3.10 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2023