Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Pretul de vanzare nu reprezinta, pentru moment, decat un mister, insa acesta ar putea depasi 200.000 de euro.

Anuntat la inceputul anului 2021, primul M5 CS din istorie stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, noua masina din gama BMW se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate - oferite alaturi de numeroase elemente din fibra de carbon, daca mai trebuia cumva precizat.

Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici accentele contrastante de auriu sau jantele cu diametrul de 20 de inch - lista atractiilor principale continuand de cealalta parte a portierelor, cu tapiteria din piele si alcantara, volanul multifunctional in trei spite si configuratia 2+2 a scaunelor si banchetei.

BMW M5 CS de la Manhart Performance

BMW M5 CS de la Manhart Performance

BMW M5 CS de la Manhart Performance

Comercializat la preturi incepand de la aproape 180.000 de euro - daca cumva vine vorba despre piata din Romania, primul BMW M5 CS din istorie se mai poate mandri si cu o motorizare V8 de 4.4 litri si 635 CP. Suficienta pentru ca misiunea 0 - 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp de 3.0 secunde.

Un adevarat tur de forta, respectiva masina nu pare sa fi reusit insa performanta de a-i multumi si pe specialistii de la Manhart - oficialii celebrei companii de tuning grabindu-se sa instaleze sub capota atat o noua unitate de control, cat si o admisie de aer realizata, bineinteles, din fibra de carbon.

Rezultatul? Multumita imbunatatirilor primite, primul M5 CS din istorie vine acum cu 788 CP pe ambele punti, seria vestilor bune continuand cu cuplul maxim de 935 Nm - de la 750 Nm, conform primelor informatii si detalii oficiale oferite publicului larg de conducerea BMW - daca mai era cumva necesara o asemenea mentiune.

Meniul prezent in cazul de fata cuprinde inclusiv o folie albastra - cu finisare mata, dungi contrastante in culoarea gri, jante forjate pe 21 de inch cu distantiere pentru puntea fata, plus anvelope de 295 / 30 ZR21 pe puntea spate, arcuri ajustabile de la KW, dar si evacuare cu valve controlabile.

La final, aducem aminte ca proiectul semnat de specialistii de la Manhart - realizat pe baza primului BMW M5 CS din istorie, reprezinta un unicat, iar datele referitoare la o productie in serie - fie ea si limitata, a noului MH5 GTR raman necunoscute. Ca si pretul de vanzare, daca se va aduce cumva despre aspectul cu pricina, evident.

BMW M5 CS de la Manhart Performance

BMW M5 CS de la Manhart Performance

BMW M5 CS de la Manhart Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze BMW M5 CS de la Manhart Performance
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2021