Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un timp de doar 3.7 secunde pentru proba 0 - 100 de kilometri pe ora.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase ani si trecuta relativ recent, in 2019, printr-un facelift major, actuala generatie a masinii cunoscute sub numele de Q7 se vinde - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Audi la dispozitia clientilor se numara - deloc surprinzator, si o varianta de performanta comercializata sub denumirea de SQ7, alaturi de un motor V8.

Acompaniata de 507 CP si 770 Nm - cu valorile maxime livrate rotilor de pe ambele punti, respectiva formula promite sa rezolve clasica proba 0 - 100 de kilometri pe ora in circa 4.1 secunde, potrivit companiei producatoare.

Despre versiunea de performanta a masinii cunoscute sub numele de Audi Q7 este vorba - de asemenea, si in cazul de fata, cu varianta de performanta comercializata sub denumirea de SQ7 optand pentru o evacuare custom de la MGmotorsport. Cat despre cum se traduce aceasta modificare in lumea reala, avem 550 CP, 800 Nm si - mai important decat atat, un 0 - 100 de kilometri pe ora in 3.7 secunde, evident.

Seria vestilor bune continua cu superba nuanta Sepang Blue de la nivelul caroseriei in cinci portiere, acompaniata de diferite elemente finisate in negru si - la interior, ornamente din fibra de carbon, piele, cusaturi contrastante.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Decembrie 2021