Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2022 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2022 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2022 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Insotit de o lunga lista de modificari, urmatorul Audi RS E-Tron GT stie - cu siguranta, cum sa atraga toate privirile asupra sa.

Se remarca in special prin folia de culoarea carbunelui - caracterizata, dupa cate se pare, de o finisare satinata, insa nici noul pachet aerodinamic de la Maxton Design nu va trece complet neobservat. Dimpotriva - am putea spune si nu am gresi deloc.

Meniul specific departamentului exterior continua cu numeroase elemente finisate intr-o nuanta lucioasa de negru - pentru un contrast extrem de interesant, pe cand reteta caracteristica interiorului cuprinde inclusiv un volan multifunctional cu parte inferioara plata si, in partea superioara a consolei, un display urias.

Unicul in lume, urmatorul RS E-Tron GT se mai poate lauda - mai mult ori mai putin surprinzator, si cu jante pe 22", dar si cu o suspensie pe aer de la K&W. Cat despre puterea maxima, impresionantul Audi vine cu 646 de cai - livrati ambelor punti.

Acompaniat de doua motoare electrice, respectivul vehicul reuseste - prin urmare, sa rezolve problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un timp de doar 2.85 de secunde, potrivit masuratorilor efectuate cu aparatura dedicata, pe cand viteza de top e limitata la 250 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2022