Numai un singur om din lume poate avea aceasta masina. Compania producatoare nu va mai oferi niciodata o alta la fel

  • Cel mai nou proiect de la Mansory are la baza un Lamborghini
  • Modelul Venatus este, in esenta, un Urus cu modificari estetice
  • Tunerul german nu ofera decat un astfel de automobil
Distribuie pe Facebook

Sub capota, in compartimentul motor, o unitate cu opt cilindri in V si doua turbine produce pana la 650 de cai putere.

Se remarca numaidecat prin elementele proeminente de la nivelul caroseriei in cinci portiere, insa cei mai atenti la detalii nu vor trece cu vederea nici bombardierele B2 de pe fibra de carbon omniprezenta la exterior.

Prizele uriase din echiparea spoilerului fata, difuzorul spate de dimensiuni mai mult decat generoase, dar si jantele cu diametrul pe 24 de inch continua lista modificarilor care scot din anonimat acest Lamborghini Urus.

Alte piese de rezistenta care fac parte din componenta pachetului Mansory Venatus includ evacuare tripla, montata central, eleron pentru hayon si luneta, plus blocuri optice frontale si chiar posterioare cu tenta fumurie.

La interior, departe de privirile curiosilor, fiorosul SUV cu motor V8 bi-turbo de patru litri si 650 de cai putere gazduieste insertii de piele neagra, accente contrastante in culoarea orange si, din nou, fibra de carbon.

Din punct de vedere tehnic, unicatul Mansory Venatus - care are la baza primul SUV din istoria moderna a companiei Lamborghini, modelul Urus - nu aduce niciun fel de noutate, dupa cum cel mai probabil ti-ai dat seama.

In libera traducere, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in continuare intr-un timp de doar 3.6 secunde, sprintul 0 - 200 km/h devine realitate dupa aproximativ 12.8 secunde, iar viteza maxima este de 305 km/h.

Nu exista, pentru moment, niciun fel de informatie oficiala cu privre la pretul de vanzare al noului Mansory Venatus, insa fiind vorba despre un unicat... ei bine, n-ar fi de mirare sa vorbim despre jumatate de milion de euro.

Lamborghini Urus tunat de Mansory

Lamborghini Urus tunat de Mansory

Lamborghini Urus tunat de Mansory

Lamborghini Urus tunat de Mansory

Lamborghini Urus tunat de Mansory

Lamborghini Urus tunat de Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Lamborghini Urus tunat de Mansory
mai multe