Numai un singur om poate avea aceasta masina. Noua a costat cat un Seria 7, insa acum se vinde la pret de Dacie

  • Acest Fiat Punto de la inceputul anilor 2000 este unic in lume
  • Hatch-ul italian vine cu modificari Novitec si 312 CP pe puntea fata
  • Automobilul cu tuning de 70.000 de euro costa acum cat o Dacie
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o herghelie formata din 312 cai putere se asigura ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu va dura niciodata mai mult de 5.4 secunde. Deloc rau pentru o 'vechitura' cu tractiune fata, nu crezi?

In timp ce o masina normala pleaca de la cateva sute de euro si cu greu atinge suta de milioane de lei (vechi), acest Fiat Punto de la inceputul anilor 2000 a fost scos de curand la vanzare cu suma 12.500 de euro. Si mai nebuneste suna insa fisa cu specificatii tehnice.

Construit intr-o singura bucata, ceea ce il face unic in lume, automobilul din cazul de fata vine cu un motor modificat cap-coada (nici macar NOS-ul nu lipseste din meniu!), care dezvolta nici mai mult, nici mai putin de 312 cai putere. 312 cai putere intr-o compacta...

... cu tractiune fata si o greutate de doar o tona si un pic, ca sa fim mai precisi. Daca mai adaugam in meniu si acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora, de doar 5.4 secunde, parca roll-cage-ul care a inlocuit bancheta spate nu mai pare o idee atat de propasta, nu crezi?

Alte detalii includ spoilere fata si splate agresiv stilizate, o capota ventilata a motorului, plus eleron pentru plafon si evacuare cvadrupla. Daca mai era nevoie de precizat, din meniu nu lipsesc nici pragurile laterale proeminente sau jantele din aliaj de dimensiuni generoase.

La interior, pe langa roll-cage-ul despre care discutam anterior, respectivul Novitec Punto X-Treme mai vine si cu o pereche de scaune sport, dar si fara fete la nivel de portiere. In plus, din ce putem observa in imaginile atasate anuntului de vanzare, gurile de ventilatie centrale...

... au fost inlocuite cu instrumente de bord suplimentare. Potrivit actualului proprietar, productia automobilului in cauza a inghitit peste 70.000 de euro, bani cu care la inceputul anului 2000 iti puteai cumpara un BMW Seria 7 nou-nout si cu cateva optionale de invidiat.

Fiat Punto Novitec de vanzare

Fiat Punto Novitec de vanzare

Fiat Punto Novitec de vanzare

Fiat Punto Novitec de vanzare

Fiat Punto Novitec de vanzare

Fiat Punto Novitec de vanzare

Fiat Punto Novitec de vanzare

Fiat Punto Novitec de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Fiat Punto Novitec de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Iulie 2019