O asa hidosenie nici n-ar trebui sa existe. Uite cum NU se tuneaza un Nissan GT-R

O asa hidosenie nici n-ar trebui sa existe. Uite cum NU se tuneaza un Nissan GT-R
  • Surprins pe strazile din Japonia
  • Jantele sunt stock
  • Poate cel mai hidos GT-R din lume
Distribuie pe Facebook

Poate cel mai hidos Nissan GT-R de pe fata Pamantului a fost surprins pe strazile din Japonia. Modelul de performanta are mai multe modificari dubioase care nu ii fac deloc cinste.

Cand a aparut pentru prima data, in 2007, Nissan GT-R a batut tot ce a prins. Modelul japonez este echipat cu un motor V6 twin-turbo de 3.8 litri, care a ajuns sa dezvolte pana la 720 de cai putere, dar si cu o tractiune integrala inteligenta si o transmisie care pune in evidenta foarte bine toata aceasta putere.

La scurt timp, tunerii au inceput sa se joace cu unitatea V6, care s-a dovedit foarte rezistenta la modificari, iar ulterior au inceput sa apara si pachete de tuning exterior. Printre cele mai populare sunt cele semnate de Liberty Walk sau Rocket Bunny.

Desigur, mai sunt si impatimiti care prefera sa improvizeze. Spre exemplu, proprietarul acestui Nissan GT-R suprins pe strazile din Japonia.

GT-R din Japonia

Masina lui intra, cu siguranta, la categoria "asa nu". Jantele sunt stock dar restul...ei bine, restul nu. Omul nostru pare ca a montat tot ce a gasit prin garaj, de la elemente din plastic pana la fel de fel de embleme.

Din pacate, sau poate din fericire, nu avem si o imagine cu partea frontala, dar mai mult ca sigur avem cateva modificari si aici.

In alta ordine de idei, Nissan GT-R a primit de curand o versiune cat se poate de speciala. Este vorba despre GT-R 50, dezvoltata impreuna cu italienii de la Italdesign, care urmeaza sa fie replicata in doar 50 de exemplare, fiecare cu un pret de cel putin 1 milion de euro.

La baza este varianta GT-R Nismo, astfel ca unitatea V6 twin-turbo dezvolta 720 de cai putere si 780 Nm cuplu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2020