O asa hidosenie nici n-ar trebui sa existe. Uite cum NU se tuneaza un Nissan GT-R

O asa hidosenie nici n-ar trebui sa existe. Uite cum NU se tuneaza un Nissan GT-R
  • Aceeasi masina a avut anul trecut o bara spate de Honda Civic
  • Aripa spate supradimensionata si oglinzi montate pe aripi
Distribuie pe Facebook

Acest Nissan GT-R a fost surprins intr-o benzinarie din Japonia. Super masina, care pe vremuri batea tot ce prindea, a fost tunata intr-un mod...sa-i spunem doar neobisnuit.

Industria tuningului este mai mult decat generoasa cu Nissan-ul GT-R. Cei care detin o asemenea masina si vor sa o modifice, au de unde alege: de la pachete estetice pana la imbunatatiri tehnice care pot duce motorul V6 twin-turbo chiar si la aproape 2000 de cai putere.

Unii, insa, se incapataneaza si fac totul singuri. De cele mai multe ori rezulta niste proiecte hidoase, cum este si acest GT-R pe are il poti vedea in imaginea alaturata.

Din cate se pare, masina avea anul trecut o bara spate de Honda Civic, iar pentru 2021, proprietarul s-a gandit ca are nevoie de un look nou. Si mai neinspirat decat cel vechi.

Nissan GT-R tunat

Nici nu stim la ce sa ne uitam. La aripa spate cu prize de aer incorporate, la bara spate parca facuta din mai multe spoilere frontale, la oglinzile auxiliare montate pe aripi, sau poate la aripile evazate?

Lasand gluma la o parte, Nissan GT-R este inca un rival de temut, in ciuda varstei onorabile. Mai mult decat atat, este o masina pe care orice impatimit auto ar dori sa o aiba, sau macar sa o conduca o data. Pana la urma, este un Godzilla modern.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2021