O fi el Touring, dar BMW-ul asta E30 are sub capota ce multi isi doresc. Si acum este de vanzare

O fi el Touring, dar BMW-ul asta E30 are sub capota ce multi isi doresc. Si acum este de vanzare
  • Ursuletul isi cauta un nou proprietar
  • Lista de modificari include un motor mai special, frane mai mari si suspensie inlocuita
  • Masina se afla in Statele Unite si costa 65.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Un BMW E30 Touring din 1989, isi cauta acum un nou proprietar. Masina se prezinta intr-o stare buna, iar sub capota are un motor pe care multi si-l doresc.

BMW-ul E30, cunoscut si sub numele de "Ursulet", este una dintre cele mai populare modele care au parasit poarta fabricii din Bavaria. La 3 ani de la introducerea sa pe piata, Ursuletul a intrat pe mana diviziei M, rezultand astfel probabil cea mai dorita masina sport a vremii.

Chiar daca nemtii nu au construit niciodata o varianta Touring M, imaginatia omului depaseste orice limite, asa ca daca ai un E30 Touring, dar esti un mare fan al produselor M, nu ai altceva de facut decat sa le combini.

BMW E30 M3 Touring

De aceeasi parere a fost si acest american, care pentru inceput a scapat de motorul original, si a montat in schimb propulsorul S54 de 3.2 litri de sub capota M3-ului E46. Acesta trimite toti cei 338 de cai putere si 365 Nm cuplu rotilor din spate, prin intermediul unei transmisii manuale cu 6 rapoarte.

Actualul proprietar sustine ca masina se prezinta intr-o conditie buna, si ca pe langa propulsor, masina mai are cateva modificari. Printre acestea amintim frane mai mari, pentru a face fata cresterii de putere, suspensia fata de E30 M3 iar cea spate, impreuna cu puntea, au fost imprumutate de la un Z3 M Roadster.

BMW E30 M3 Touring

Ei bine, si acum sa trecem la partile mai putin bune. In primul rand, masina se afla in Statele Unite ale Americii, iar in al doilea rand, proprietarul cere pe acest BMW E30 M3 Touring nu mai putin de 65.000 de dolari. Desigur, aici intra si taxele de transport, si biletul dus-intors spre Texas.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2016