O fi fost el rapid, dar acum e si mai si. Uite ce au facut nemtii de la G-Power cu BMW-ul M4 GTS

  • Tunerul german G-Power a dezvoltat pachetul de tuning pentru BMW-ul M4 GTS
  • Lista modificarilor include un upgrade al soft-ului sau jante Hurricane RR
  • Optional, clientii pot alege un set de turbine imbunatatite si un downpipe custom
Distribuie pe Facebook

Tunerul german G-Power a lansat pachetul de tuning pentru BMW-ul M4 GTS, cea mai puternica varianta a sportivei germane.

Chiar daca majoritatea dintre noi ar prefera un BMW M4 GTS stock, nemtii de la G-Power s-au gandit sa-si incerce norocul si sa creeze un pachet de tuning dedicat acestui model. Acesta contine mai presus de toate un upgrade al software-ului.

BMW M4 GTS by G-Power

Denumit G-Power Bi-Tronik, kit-ul de upgrade al nemtilor a ajuns deja la a treia generatie, si este acum mai puternic ca niciodata. In cazul M4-ului GTS, noul pachet costa 3000 de euro dar duce motorul de 3.0 litri biturbo in 575 de cai putere si 740 Nm cuplu.

BMW M4 GTS by G-Power

La dorinta clientului, tunerul mai poate instala un set de turbine imbunatatite, un downpipe custom si poate elimina catalizatorul, toate acestea traducandu-se intr-o crestere a puterii motorului la 615 cai putere si 760 Nm cuplu.

BMW M4 GTS by G-PowerBMW M4 GTS by G-Power

Multumita acestui pachet, masina accelereaza acum de la 0 la 100 de km/h in 3.6 secunde, iar viteza maxima de 320 de km/h poate fi atinsa doar daca limitatorul de viteza este dezactivat, lucu care va costa 668 de euro in plus.

Lista modificarilor se incheie cu un set de jante forjate de 21 inchi Hurricane RR si anvelope performante.

BMW M4 GTS by G-Power

BMW-ul M4 GTS are deja un sistem de franare de inalta performanta si o suspensie incredibila, asa ca nemtii de la G-Power au decis ca e mai bine sa le lase neschimbate.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M4 GTS by G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2016