O Mazda Miata din SUA se crede BMW Z3. FOTO ca sa te convingi si singur

O Mazda Miata din SUA se crede BMW Z3. FOTO ca sa te convingi si singur
  • O Mazda Miata din SUA se crede BMW Z3
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Fabricata in urma cu mai bine de 30 de ani, respectiva masina a fost scoasa, zilele acestea, la vanzare. Pe internet.

O Mazda asamblata in cursul anului 1990 a fost scoasa de curand, zilele acestea, la vanzare, pe internet. Finisata intr-o nuanta de rosu, respectiva Miata se remarca in special prin design-ul neobisnuit al caroseriei cu doua portiere.

Intr-o alta ordine de idei, unul dintre fostii proprietari a optat pentru un pachet de tuning ce transforma vechea masina japoneza intr-o replica a primului si, totodata, singurului BMW Z3 din istorie. Fara gluma sau exagerare.

Mazda MX-5 transformata in BMW Z3

Mazda MX-5 transformata in BMW Z3

Mazda MX-5 transformata in BMW Z3

Pe langa spoilerele fata si spate, pragurile laterale si chiar blocurile optice inspirate sau preluate direct de la sportiva bavareza, aceeasi Mazda Miata a mai primit si un set de jante de la BBS. Dupa cum reiese si din imaginile atasate.

De cealalta parte a portierelor, la interior, vechea masina japoneza beneficiaza de un nou volan cu design in trei spite, de ceasuri aditionale si suficient spatiu pentru o unitate audio de ultima generatie. Mai in gluma, mai in serios.

Sub capota, respectiva Mazda Miata mizeaza pe un motor cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.6 litri. Dotat cu un compresor mecanic de la Jackson Racing pentru o putere maxima necunoscuta, din pacate pentru amatorii de cifre.

Fabricata in urma cu mai bine de 30 de ani, dupa cum precizam si anterior, vechea masina a fost scoasa, zilele acestea, la vanzare, pe internet. In schimbul a 3.900 de dolari, cu mentiunea ca jantele de la BBS costa alti 800 de dolari.

Mazda MX-5 transformata in BMW Z3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mazda MX-5 transformata in BMW Z3
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2022